Przetarg 12113725 - „Usługi przygotowania i wydania gorących posiłków...
| Analizuj | Zamówienie 12113725 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-21 |
| przedmiot ogłoszenia | „Usługi przygotowania i wydania gorących posiłków podopiecznym Centrum Usług Społecznych w Starachowicach” 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, wydanie gorących posiłków oraz z apewnienie miejsca spożycia posiłków dla podopiecznych CUS w Starachowicach.2. Za gorący posiłek Zamawiający uznaje świeży, nieodgrzewany jeden, dwudaniowy posiłek dziennie.3. Posiłki gorące będą wydawane w dni robocze. Na sobotę i niedzielę Wykonawca wyda posiłek w piątek. Na dni ustawowo wolne Wykonawca wyda posiłek w dniu poprzedzającym. 4. Wykonawca zobowiązuje się do wydania posiłku w dzień ustawowo wolny od pracy tj. 01.01.2026 roku, gdyż stanowi on pierwszy dzień obowiązywania umowy.5. Miejsce wydawania i spożywania posiłków powinno znajdować się na terenie Miasta Starachowice.6. Wykonawca zobowiązuje się do świadczenia usługi wydawania posiłków w godzinach 12.30-14.30 od poniedziałku do piątku.7. W godzinach wydawania posiłków dla podopiecznych CUS, w lokalu musi obowiązywać całkowity zakaz sprzedaży i spożywania posiłków dla innych klientów oraz zakaz picia alkoholu, palenia tytoniu.8. Posiłki wydawane będą na podstawie KARTY WYDAŃ GORĄCYCH POSIŁKÓW, które Zamawiający dostarczy Wykonawcy najpóźniej na jeden dzień przed rozpoczęciem nowego miesiąca. Karty te, zostaną w ciągu miesiąca modyfikowane o osoby, zgłaszające się o pomoc w formie gorącego posiłku. Ww. karty w wraz z wykazaniem ilości odebranych posiłków będą, co miesiąc stanowiły załącznik do faktury/rachunku wystawianej przez Wykonawcę. Wykonawca przekazuje KARTY WYDAŃ GORĄCYCH POSIŁKÓW do Zamawiającego za miesiąc, którego dotyczy faktura/rachunek w terminie do 2 dnia następnego miesiąca. 9. Szacunkowa liczba posiłków w okresie od 01.01.2026 roku do 31.12.2026 roku wyniesie maksymalnie 29 200 posiłków (tj. około 80 posiłków dziennie).10. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia przedmiotu zamówienia do 30% w stosunku do wielkości określonej w pkt 9 SWZ, z tytułu powyższego ograniczenia Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia (wykonanie umowy na poziomie 70%).11. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do SWZ ZP.26.4.3.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55322000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | świętokrzyskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | świętokrzyskie |