Przetarg 12114977 - „Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i...

   
Analizuj Zamówienie 12114977
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-21
przedmiot ogłoszenia
„Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków dla dzieci, uczniów i wychowanków żłobka w placówkach prowadzonych przez Gminę Szprotawa – na rok 2026”

Część 1: Przed
miotem zamówienia jest zamówienie polegające na świadczeniu usługi cateringowej w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków dla dzieci, uczniów i wychowanków żłobka w placówkach prowadzonych przez Gminę Szprotawa – na rok 2026Opis przedmiotu zamówienia dla części Ia) Zespół Przedszkolny w Szprotawie (3 budynki):- ul. Waszyngtona 5, 67-300 Szprotawa, - ul. Rolna 1, 67-300 Szprotawa, - ul. Parkowa 4, 67-300 Szprotawa,b) Szkoła Podstawowa w Wiechlicach, ul. Brzozowa 17, 67-300 Szprotawac) Szkoła Podstawowa w Lesznie Górnym, ul. Szkolna 2 a, 67-321 Leszno Górned) Szkoła Podstawowa w Siecieborzycach, Siecieborzyce 49 a, 67-320 Małomicee) Szkoła Podstawowa w Siecieborzycach Szkoła Filialna w Długiem, Długie 79, 67-312 Niegosławicef) Szkoła Podstawowa nr 1 w Szprotawie, ul. Kopernika 22, 67-300 Szprotawag) Zespół Szkół Ogólnokształcących w Szprotawie (2 budynki)- ul. Sobieskiego 58, 67-300 Szprotawa,- ul. Niepodległości 7,67-300 SzprotawaUwaga: W budynkach szkół podstawowych wymienionych w pozycjach lit. b) – e) prowadzone są również oddziały przedszkolne, do których posiłki dostarczane będą zgodnie z charakterystyką przypisaną przedszkolu.

Część 2: 1. Posiłki dostarczane będą dla wychowanków Samorządowego Żłobka „Chatka Dinusia” w Szprotawie, ul. Krasińskiego 7, 67-300 Szprotawa2. Usługa cateringu świadczona będzie w okresie od 2 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r., z wyłączeniem dni ustawowo wolnych i świąt (w ograniczonym zakresie) oraz na zasadach przewidzianych w SWZ i projektowanych zapisach Umowy, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy.3. Posiłki powinny być dostarczane w następującym schemacie: a) żłobek: cztery posiłki dziennie: śniadanie z napojem, zupa, obiad – drugie danie z napojem, podwieczorek4. Jadłospis będzie sporządzany przez Wykonawcę każdorazowo w terminie 5 dni przed jego realizacją i przesyłany na adres e-mail danej placówki wskazany w umowie stanowiącej załącznik nr 4 do SWZ, w celu akceptacji przez Dyrektora. Dzienny jadłospis obejmuje:PIERWSZY POSIŁEK: Śniadanie z napojemDRUGI POSIŁEK: zupaTRZECI POSIŁEK: Obiad: drugie danie z napojemCZWARTY POSIŁEK: Podwieczorek

CUW.271.10.2025.JS
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000, 55523000, 55523100, 55524000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubuskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubuskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe