Przetarg 12114977 - „Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i...
| Analizuj | Zamówienie 12114977 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-21 |
| przedmiot ogłoszenia | „Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków dla dzieci, uczniów i wychowanków żłobka w placówkach prowadzonych przez Gminę Szprotawa – na rok 2026” Część 1: Przed miotem zamówienia jest zamówienie polegające na świadczeniu usługi cateringowej w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków dla dzieci, uczniów i wychowanków żłobka w placówkach prowadzonych przez Gminę Szprotawa – na rok 2026Opis przedmiotu zamówienia dla części Ia) Zespół Przedszkolny w Szprotawie (3 budynki):- ul. Waszyngtona 5, 67-300 Szprotawa, - ul. Rolna 1, 67-300 Szprotawa, - ul. Parkowa 4, 67-300 Szprotawa,b) Szkoła Podstawowa w Wiechlicach, ul. Brzozowa 17, 67-300 Szprotawac) Szkoła Podstawowa w Lesznie Górnym, ul. Szkolna 2 a, 67-321 Leszno Górned) Szkoła Podstawowa w Siecieborzycach, Siecieborzyce 49 a, 67-320 Małomicee) Szkoła Podstawowa w Siecieborzycach Szkoła Filialna w Długiem, Długie 79, 67-312 Niegosławicef) Szkoła Podstawowa nr 1 w Szprotawie, ul. Kopernika 22, 67-300 Szprotawag) Zespół Szkół Ogólnokształcących w Szprotawie (2 budynki)- ul. Sobieskiego 58, 67-300 Szprotawa,- ul. Niepodległości 7,67-300 SzprotawaUwaga: W budynkach szkół podstawowych wymienionych w pozycjach lit. b) – e) prowadzone są również oddziały przedszkolne, do których posiłki dostarczane będą zgodnie z charakterystyką przypisaną przedszkolu. Część 2: 1. Posiłki dostarczane będą dla wychowanków Samorządowego Żłobka „Chatka Dinusia” w Szprotawie, ul. Krasińskiego 7, 67-300 Szprotawa2. Usługa cateringu świadczona będzie w okresie od 2 stycznia 2026 r. do 31 grudnia 2026 r., z wyłączeniem dni ustawowo wolnych i świąt (w ograniczonym zakresie) oraz na zasadach przewidzianych w SWZ i projektowanych zapisach Umowy, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy.3. Posiłki powinny być dostarczane w następującym schemacie: a) żłobek: cztery posiłki dziennie: śniadanie z napojem, zupa, obiad – drugie danie z napojem, podwieczorek4. Jadłospis będzie sporządzany przez Wykonawcę każdorazowo w terminie 5 dni przed jego realizacją i przesyłany na adres e-mail danej placówki wskazany w umowie stanowiącej załącznik nr 4 do SWZ, w celu akceptacji przez Dyrektora. Dzienny jadłospis obejmuje:PIERWSZY POSIŁEK: Śniadanie z napojemDRUGI POSIŁEK: zupaTRZECI POSIŁEK: Obiad: drugie danie z napojemCZWARTY POSIŁEK: Podwieczorek CUW.271.10.2025.JS |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55321000, 55520000, 55523000, 55523100, 55524000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubuskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubuskie |