Przetarg 11531639 - Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w...

   
Analizuj Zamówienie 11531639
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-10-03
przedmiot ogłoszenia
Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji. Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz
kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik ; Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów. ZP/PN/72/2025

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji. Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik.Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów.Nr sprawy: ZP/PN/72/2025SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia W ZAKRESIE CZĘŚCI NR I, CZĘŚCI NR II określa:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr I – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr II – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odpowiednio dla części nr I, II spakowane w jednym pliku w formacie ZIP; plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „Załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 1 do SWZ.Wymagania zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) - stosownie do postanowień art. 95, art. 96, art. 438 Pzp.Zamawiający wskazuje następujące czynności w zakresie realizacji zamówienia, o których mowa w art. 95 ust 1 ustawy Pzp1) Przygotowania posiłków - kucharzPozostałe warunki dotyczące zatrudnienia na podstawie umowy o pracę zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.1. SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy• Planowana ilość żywionych na dany dzień określona będzie zleceniem wystawionym przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dostawę posiłków, przekazanym Wykonawcy drogą telefoniczną przez przedstawiciela Zamawiającego, przy czym zlecenie to będzie przekazywane Wykonawcy do godziny 13:00.• Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć posiłki w termoforach utrzymujących odpowiednią temperaturę z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym do wydania, oraz zabezpieczyć sztućce jednorazowego użytku, przy czym gotowość Wykonawcy do wydania posiłków określona została w § 2 ust. 4 umowy.• Przygotowanie posiłków winno odbyć się wg poniższych zasad:a) Przykładowe menu określone zostało w OPZ• Podstawą świadczenia usługi będzie zlecenie (określające stan żywionych na dany dzień) wystawione przez Zamawiającego, przy czym zlecenie to przekazane będzie Wykonawcy do godziny 13:00 w dniu poprzedzającym dostawę.• Wykonawca zobowiązuje się realizować usługę własnym środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w obowiązujących przepisach prawa.• Pozostałe warunki dotyczące dostaw zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ - odpowiednio do części.3. Wykonawca zobowiązany jest przez cały okres związania umową posiadać:1) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub3) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. (Dz. U. z 2023 r., poz. 1448).
Część zamówienia: LOT-0001 Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik. Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik.Nr sprawy: ZP/PN/72/2025Kod CPV: 55322000-3 Usługi gotowania posiłkówSZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia W ZAKRESIE CZĘŚCI NR I określa:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr I – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odpowiednio dla części nr I, II spakowane w jednym pliku w formacie ZIP; plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „Załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 1 do SWZ.Wymagania zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) - stosownie do postanowień art. 95, art. 96, art. 438 Pzp.Zamawiający wskazuje następujące czynności w zakresie realizacji zamówienia, o których mowa w art. 95 ust 1 ustawy Pzp1) Przygotowania posiłków - kucharzPozostałe warunki dotyczące zatrudnienia na podstawie umowy o pracę zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.1. SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy• Planowana ilość żywionych na dany dzień określona będzie zleceniem wystawionym przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dostawę posiłków, przekazanym Wykonawcy drogą telefoniczną przez przedstawiciela Zamawiającego, przy czym zlecenie to będzie przekazywane Wykonawcy do godziny 13:00.• Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć posiłki w termoforach utrzymujących odpowiednią temperaturę z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym do wydania, oraz zabezpieczyć sztućce jednorazowego użytku, przy czym gotowość Wykonawcy do wydania posiłków określona została w § 2 ust. 4 umowy.• Przygotowanie posiłków winno odbyć się wg poniższych zasad:a) Przykładowe menu określone zostało w OPZ• Podstawą świadczenia usługi będzie zlecenie (określające stan żywionych na dany dzień) wystawione przez Zamawiającego, przy czym zlecenie to przekazane będzie Wykonawcy do godziny 13:00 w dniu poprzedzającym dostawę.• Wykonawca zobowiązuje się realizować usługę własnym środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w obowiązujących przepisach prawa.• Pozostałe warunki dotyczące dostaw zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ - odpowiednio do części.3. Wykonawca zobowiązany jest przez cały okres związania umową posiadać:1) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub3) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. (Dz. U. z 2023 r., poz. 1448).

Część zamówienia: LOT-0002 Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów. Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów.Nr sprawy: ZP/PN/72/2025SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia W ZAKRESIE CZĘŚCI NR II określa:2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr II – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odpowiednio dla części nr I, II spakowane w jednym pliku w formacie ZIP; plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „Załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 1 do SWZ.Wymagania zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) - stosownie do postanowień art. 95, art. 96, art. 438 Pzp.Zamawiający wskazuje następujące czynności w zakresie realizacji zamówienia, o których mowa w art. 95 ust 1 ustawy Pzp1) Przygotowania posiłków - kucharzPozostałe warunki dotyczące zatrudnienia na podstawie umowy o pracę zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.1. SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy• Planowana ilość żywionych na dany dzień określona będzie zleceniem wystawionym przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dostawę posiłków, przekazanym Wykonawcy drogą telefoniczną przez przedstawiciela Zamawiającego, przy czym zlecenie to będzie przekazywane Wykonawcy do godziny 13:00.• Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć posiłki w termoforach utrzymujących odpowiednią temperaturę z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym do wydania, oraz zabezpieczyć sztućce jednorazowego użytku, przy czym gotowość Wykonawcy do wydania posiłków określona została w § 2 ust. 4 umowy.• Przygotowanie posiłków winno odbyć się wg poniższych zasad:a) Przykładowe menu określone zostało w OPZ• Podstawą świadczenia usługi będzie zlecenie (określające stan żywionych na dany dzień) wystawione przez Zamawiającego, przy czym zlecenie to przekazane będzie Wykonawcy do godziny 13:00 w dniu poprzedzającym dostawę.• Wykonawca zobowiązuje się realizować usługę własnym środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w obowiązujących przepisach prawa.• Pozostałe warunki dotyczące dostaw zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ - odpowiednio do części.3. Wykonawca zobowiązany jest przez cały okres związania umową posiadać:1) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub3) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. (Dz. U. z 2023 r., poz. 1448).
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55322000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe