Przetarg 11531639 - Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w...
Analizuj | Zamówienie 11531639 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-10-03 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji. Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik ; Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów. ZP/PN/72/2025 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji. Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik.Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów.Nr sprawy: ZP/PN/72/2025SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia W ZAKRESIE CZĘŚCI NR I, CZĘŚCI NR II określa:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr I – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr II – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odpowiednio dla części nr I, II spakowane w jednym pliku w formacie ZIP; plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „Załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 1 do SWZ.Wymagania zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) - stosownie do postanowień art. 95, art. 96, art. 438 Pzp.Zamawiający wskazuje następujące czynności w zakresie realizacji zamówienia, o których mowa w art. 95 ust 1 ustawy Pzp1) Przygotowania posiłków - kucharzPozostałe warunki dotyczące zatrudnienia na podstawie umowy o pracę zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.1. SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy• Planowana ilość żywionych na dany dzień określona będzie zleceniem wystawionym przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dostawę posiłków, przekazanym Wykonawcy drogą telefoniczną przez przedstawiciela Zamawiającego, przy czym zlecenie to będzie przekazywane Wykonawcy do godziny 13:00.• Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć posiłki w termoforach utrzymujących odpowiednią temperaturę z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym do wydania, oraz zabezpieczyć sztućce jednorazowego użytku, przy czym gotowość Wykonawcy do wydania posiłków określona została w § 2 ust. 4 umowy.• Przygotowanie posiłków winno odbyć się wg poniższych zasad:a) Przykładowe menu określone zostało w OPZ• Podstawą świadczenia usługi będzie zlecenie (określające stan żywionych na dany dzień) wystawione przez Zamawiającego, przy czym zlecenie to przekazane będzie Wykonawcy do godziny 13:00 w dniu poprzedzającym dostawę.• Wykonawca zobowiązuje się realizować usługę własnym środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w obowiązujących przepisach prawa.• Pozostałe warunki dotyczące dostaw zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ - odpowiednio do części.3. Wykonawca zobowiązany jest przez cały okres związania umową posiadać:1) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub3) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. (Dz. U. z 2023 r., poz. 1448). Część zamówienia: LOT-0001 Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik. Część I - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (ok. 400 osób w miesiącu) w m. Kraśnik.Nr sprawy: ZP/PN/72/2025Kod CPV: 55322000-3 Usługi gotowania posiłkówSZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia W ZAKRESIE CZĘŚCI NR I określa:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr I – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odpowiednio dla części nr I, II spakowane w jednym pliku w formacie ZIP; plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „Załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 1 do SWZ.Wymagania zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) - stosownie do postanowień art. 95, art. 96, art. 438 Pzp.Zamawiający wskazuje następujące czynności w zakresie realizacji zamówienia, o których mowa w art. 95 ust 1 ustawy Pzp1) Przygotowania posiłków - kucharzPozostałe warunki dotyczące zatrudnienia na podstawie umowy o pracę zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.1. SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy• Planowana ilość żywionych na dany dzień określona będzie zleceniem wystawionym przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dostawę posiłków, przekazanym Wykonawcy drogą telefoniczną przez przedstawiciela Zamawiającego, przy czym zlecenie to będzie przekazywane Wykonawcy do godziny 13:00.• Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć posiłki w termoforach utrzymujących odpowiednią temperaturę z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym do wydania, oraz zabezpieczyć sztućce jednorazowego użytku, przy czym gotowość Wykonawcy do wydania posiłków określona została w § 2 ust. 4 umowy.• Przygotowanie posiłków winno odbyć się wg poniższych zasad:a) Przykładowe menu określone zostało w OPZ• Podstawą świadczenia usługi będzie zlecenie (określające stan żywionych na dany dzień) wystawione przez Zamawiającego, przy czym zlecenie to przekazane będzie Wykonawcy do godziny 13:00 w dniu poprzedzającym dostawę.• Wykonawca zobowiązuje się realizować usługę własnym środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w obowiązujących przepisach prawa.• Pozostałe warunki dotyczące dostaw zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ - odpowiednio do części.3. Wykonawca zobowiązany jest przez cały okres związania umową posiadać:1) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub3) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. (Dz. U. z 2023 r., poz. 1448). Część zamówienia: LOT-0002 Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów. Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia w formie śniadania, obiadu oraz kolacji (21 osób dziennie) w m. Podlodów.Nr sprawy: ZP/PN/72/2025SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia W ZAKRESIE CZĘŚCI NR II określa:2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr II – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odpowiednio dla części nr I, II spakowane w jednym pliku w formacie ZIP; plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „Załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 1 do SWZ.Wymagania zatrudnienia przez wykonawcę lub podwykonawcę na podstawie umowy o pracę osób wykonujących wskazane przez zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia, jeżeli wykonanie tych czynności polega na wykonywaniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) - stosownie do postanowień art. 95, art. 96, art. 438 Pzp.Zamawiający wskazuje następujące czynności w zakresie realizacji zamówienia, o których mowa w art. 95 ust 1 ustawy Pzp1) Przygotowania posiłków - kucharzPozostałe warunki dotyczące zatrudnienia na podstawie umowy o pracę zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ.1. SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy• Planowana ilość żywionych na dany dzień określona będzie zleceniem wystawionym przez Zamawiającego w dniu poprzedzającym dostawę posiłków, przekazanym Wykonawcy drogą telefoniczną przez przedstawiciela Zamawiającego, przy czym zlecenie to będzie przekazywane Wykonawcy do godziny 13:00.• Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć posiłki w termoforach utrzymujących odpowiednią temperaturę z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym do wydania, oraz zabezpieczyć sztućce jednorazowego użytku, przy czym gotowość Wykonawcy do wydania posiłków określona została w § 2 ust. 4 umowy.• Przygotowanie posiłków winno odbyć się wg poniższych zasad:a) Przykładowe menu określone zostało w OPZ• Podstawą świadczenia usługi będzie zlecenie (określające stan żywionych na dany dzień) wystawione przez Zamawiającego, przy czym zlecenie to przekazane będzie Wykonawcy do godziny 13:00 w dniu poprzedzającym dostawę.• Wykonawca zobowiązuje się realizować usługę własnym środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w obowiązujących przepisach prawa.• Pozostałe warunki dotyczące dostaw zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ - odpowiednio do części.3. Wykonawca zobowiązany jest przez cały okres związania umową posiadać:1) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub3) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. (Dz. U. z 2023 r., poz. 1448). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55322000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |