Zlecenie 11749653 - Usługa cateringowa dla Branżowego Centrum Umiejętności w...

   
Zamówienie 11749653
źródło Internet
data publikacji 2025-10-27
przedmiot zlecenia
Usługa cateringowa dla Branżowego Centrum Umiejętności w Nysie Część 1 – Catering „suchy prowiant” (CPV: 55520000-1) · Przygotowan
ie, zapakowanie i dostawa zestawów „suchy prowiant” w dni robocze oraz soboty i niedziele. · Standard zestawu (orientacyjny, Zamawiający dopuszcza równoważności): o torba papierowa z uchwytem, o napój 0,5 l (woda niegazowana lub sok), o 1 szt. pieczywa „słodka bułka” albo drożdżówka (min. 80 g), o baton lub energetyczna przekąska (min. 40 g), o owoc świeży (jabłko/banan/pomarańcza – min. 120 g), o ciasteczko/ciastko paczkowane (min. 30 g), o serwetka; sztućce jednorazowe tylko gdy wymagane (np. zestaw sałatkowy). · Warianty: klasyczny, wegetariański, bezglutenowy (na zgłoszenie min. D-2). Część 2 – Obiady (CPV: 55520000-1). · Warianty dietetyczne i równość ceny. Zamawiający dopuszcza wybór przez uczestników i Zamawiającego wariantu posiłku (mięsny / wegetariański / bezglutenowy) bez zmiany ceny jednostkowej. Wykonawca zapewni równoważną gramaturę i

Powstaje w kontekście projektu
KPOD.01.21-IW.08-0052/23 - Utworzenie i wsparcie funkcjonowania 120 branżowych centrów umiej, umiejętności (BCU), realizujących koncepcje centrów doskonałości zawodowej (CoVEs)
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Opolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe