Zlecenie 11749653 - Usługa cateringowa dla Branżowego Centrum Umiejętności w...
| Zamówienie 11749653 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-10-27 |
| przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa dla Branżowego Centrum Umiejętności w Nysie Część 1 – Catering „suchy prowiant” (CPV: 55520000-1) · Przygotowan ie, zapakowanie i dostawa zestawów „suchy prowiant” w dni robocze oraz soboty i niedziele. · Standard zestawu (orientacyjny, Zamawiający dopuszcza równoważności): o torba papierowa z uchwytem, o napój 0,5 l (woda niegazowana lub sok), o 1 szt. pieczywa „słodka bułka” albo drożdżówka (min. 80 g), o baton lub energetyczna przekąska (min. 40 g), o owoc świeży (jabłko/banan/pomarańcza – min. 120 g), o ciasteczko/ciastko paczkowane (min. 30 g), o serwetka; sztućce jednorazowe tylko gdy wymagane (np. zestaw sałatkowy). · Warianty: klasyczny, wegetariański, bezglutenowy (na zgłoszenie min. D-2). Część 2 – Obiady (CPV: 55520000-1). · Warianty dietetyczne i równość ceny. Zamawiający dopuszcza wybór przez uczestników i Zamawiającego wariantu posiłku (mięsny / wegetariański / bezglutenowy) bez zmiany ceny jednostkowej. Wykonawca zapewni równoważną gramaturę i Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.21-IW.08-0052/23 - Utworzenie i wsparcie funkcjonowania 120 branżowych centrów umiej, umiejętności (BCU), realizujących koncepcje centrów doskonałości zawodowej (CoVEs) |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55520000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Opolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Opolskie |