Przetarg 11599628 - Kompleksowa realizacja usługi związanej z przygotowaniem,...
Analizuj | Zamówienie 11599628 |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-21 |
przedmiot ogłoszenia | Kompleksowa realizacja usługi związanej z przygotowaniem, przechowywaniem oraz wydawaniem: trzech głównych posiłków (śniadania, obiadu i kolacji) przez 5 dni w tygodniu (pon.-pt.) oraz dwóch posiłków (w formie brunchu i kolacji) w soboty, niedziele oraz dni świąteczne. Usługa będzie realizowana dla ok. 1500 osób przebywających na wojskowym terenie zamkniętym, wymagającym zapewnienia odpowiednich warunków bezpieczeństwa i poufności. Wykonawca będzie zobowiązany do zapewnienia ciągłej dostępności produktów żywnościowych na wynos przez całą dobę, co oznacza konieczność utrzymania odpowiednich zapasów i infrastruktury umożliwiającej sprawne i bezpieczne przygotowanie oraz dystrybucję posiłków o każdej porze dnia i nocy. W związku z tym, że na terenie na którym świadczona będzie usługa, nie istnieje żadna infrastruktura gastronomiczna umożliwiająca bezpośrednie przygotowywanie, serwowanie i spożywanie posiłków, dlatego też Wykonawca będzie odpowiedzialny za zabezpieczenie jej w pełni własnym kosztem. Obowiązkiem Wykonawcy będzie m.in. - zapewnienie miejsca do spożywania posiłków przez 1500 osób, przy czym każdy posiłek trwa ok. 2 godziny, wraz z wyposażeniem (stoły, ławki, oświetlenie); - przygotowanie na miejscu lub dostarczenie gotowych dań, a także ich serwowanie; - zabezpieczenie personelu do gotowania, wydawania i utrzymania czystości niezbędnego do sprawnego świadczenia usługi. Wykonawca musi zadbać o spełnienie wszelkich wymagań higienicznych, bezpieczeństwa żywności oraz dostosować się do obowiązujących norm i standardów. 2. Celem Wstępnych Konsultacji Rynkowych jest: 1) zidentyfikowanie wykonawców zdolnych do kompleksowej organizacji żywienia w warunkach braku stałej infrastruktury; 2) określenie dostępnych rozwiązań technologicznych i organizacyjnych, w tym mobilnych kuchni i tymczasowych punktów wydawania posiłków; 3) zebranie danych dotyczących kosztów, czasu niezbędnego do rozpoczęcia realizacji usług oraz potencjalnych ograniczeń; 4) identyfikacja nowoczesnych i efektywnych sposobów realizacji usługi, w tym rozwiązania minimalizujące koszty, czas przygotowania i ryzyko operacyjne; 5) zebranie innych informacji służących do opracowania dokumentacji zamówienia. 3. Wszelkie informacje związane z kosztami wykonania przedmiotu zamówienia nie są wiążące i mogą być jedynie wykorzystane przez Zamawiającego do oszacowania przedmiotu zamówienia. III. PRZEDMIOT KONSULTACJI 1. Przedmiot i zakres konsultacji będą stanowiły następujące zagadnienia: a) kompleksowa realizacja usługi związanej z przygotowaniem, przechowywaniem oraz wydawaniem trzech głównych posiłków (śniadania, obiadu i kolacji) przez 5 dni w tygodniu (pon.-pt.) oraz dwóch posiłków (w formie brunchu i kolacji) w soboty, niedziele oraz dni świąteczne. Usługa będzie realizowana dla ok. 1500 osób przebywających na terenie zamkniętym. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
forma | dialog techniczny |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |