Przetarg 11599628 - Kompleksowa realizacja usługi związanej z przygotowaniem,...

   
Analizuj Zamówienie 11599628
źródło Internet
data publikacji 2025-10-21
przedmiot ogłoszenia
Kompleksowa realizacja usługi związanej z przygotowaniem, przechowywaniem oraz wydawaniem: trzech głównych posiłków (śniadania, obiadu i kolacji) przez 5 dni w tygodniu (pon.-pt.) oraz dwóch
posiłków (w formie brunchu i kolacji) w soboty, niedziele oraz dni świąteczne. Usługa będzie realizowana dla ok. 1500 osób przebywających na wojskowym terenie zamkniętym, wymagającym zapewnienia odpowiednich warunków bezpieczeństwa i poufności.
Wykonawca będzie zobowiązany do zapewnienia ciągłej dostępności produktów żywnościowych na wynos przez całą dobę, co oznacza konieczność utrzymania odpowiednich zapasów i infrastruktury umożliwiającej sprawne i bezpieczne przygotowanie oraz dystrybucję posiłków o każdej porze dnia i nocy. W związku z tym, że na terenie na którym świadczona będzie usługa, nie istnieje żadna infrastruktura gastronomiczna umożliwiająca bezpośrednie przygotowywanie, serwowanie i spożywanie posiłków, dlatego też Wykonawca będzie odpowiedzialny za zabezpieczenie jej w pełni własnym kosztem. Obowiązkiem Wykonawcy będzie m.in.
- zapewnienie miejsca do spożywania posiłków przez 1500 osób, przy czym każdy posiłek trwa ok. 2 godziny, wraz z wyposażeniem (stoły, ławki, oświetlenie);
- przygotowanie na miejscu lub dostarczenie gotowych dań, a także ich serwowanie;
- zabezpieczenie personelu do gotowania, wydawania i utrzymania czystości niezbędnego do sprawnego świadczenia usługi.
Wykonawca musi zadbać o spełnienie wszelkich wymagań higienicznych, bezpieczeństwa żywności oraz dostosować się do obowiązujących norm i standardów.
2. Celem Wstępnych Konsultacji Rynkowych jest:
1) zidentyfikowanie wykonawców zdolnych do kompleksowej organizacji żywienia w warunkach braku stałej infrastruktury;
2) określenie dostępnych rozwiązań technologicznych i organizacyjnych, w tym mobilnych kuchni i tymczasowych punktów wydawania posiłków;
3) zebranie danych dotyczących kosztów, czasu niezbędnego do rozpoczęcia realizacji usług oraz potencjalnych ograniczeń;
4) identyfikacja nowoczesnych i efektywnych sposobów realizacji usługi, w tym rozwiązania minimalizujące koszty, czas przygotowania i ryzyko operacyjne;
5) zebranie innych informacji służących do opracowania dokumentacji zamówienia.
3. Wszelkie informacje związane z kosztami wykonania przedmiotu zamówienia nie są wiążące i mogą być jedynie wykorzystane przez Zamawiającego do oszacowania przedmiotu zamówienia.
III. PRZEDMIOT KONSULTACJI
1. Przedmiot i zakres konsultacji będą stanowiły następujące zagadnienia: a) kompleksowa realizacja usługi związanej z przygotowaniem, przechowywaniem oraz wydawaniem
trzech głównych posiłków (śniadania, obiadu i kolacji) przez 5 dni w tygodniu (pon.-pt.) oraz dwóch posiłków (w formie brunchu i kolacji) w soboty, niedziele oraz dni świąteczne. Usługa będzie realizowana dla ok. 1500 osób przebywających na terenie zamkniętym.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
forma dialog techniczny
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe