Zlecenie 11600016 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi...

   
Zamówienie 11600016
źródło Internet
data publikacji 2025-10-21
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z dowozem, przygotowaniem stołu cateringowego, ustawienie sprzętu
, naczyń i produktów spożywczych na stole cateringowym oraz posprzątaniem po zakończeniu serwowaniu posiłków podczas szkoleń stacjonarnych w miejscowości Gdynia. W skład usługi cateringowej wchodzą: 1) przerwa kawowa, 2) przerwa obiadowa, 3) woda pitna Ad 1) Przerwa kawowa powinna zawierać przynajmniej: a) warnik do gotowania wrzątku lub min. 1 czajnik elektryczny wraz z zapasem wody do gotowania min. 10 litrów, b) filiżanki lub kubki (szklane lub ceramiczne) - min. 1 na osobę, c) łyżeczki do herbaty – min. 1 na osobę, d) serwetki papierowe – min. 2 na osobę, e) kawę rozpuszczalną do samodzielnego zaparzenia min. 250 g, f) kawę mieloną do samodzielnego zaparzenia min. 250 g, g) herbatę w torebkach, w trzech różnych rodzajach - po 30 szt. każdego rodzaju - herbata czarna, zielona i owocowa, h) mleko krowie min. 2 litry, i) cukier min. 200 g - w papierowych

Powstaje w kontekście projektu
KPOD.05.08-IW.06-0042/25 - Szkoła jutr@ II
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się