Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40894657
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-24
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 150 714,35 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych ( Mięso i drób) do jednostek Zespołu Żłobków...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40892619 2025-09-23 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3, sukcesywna dostawa mrożonek. Szczegółowy opis,...
40892216 2025-09-23 GREEK TRADE SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Część 1 – Koncentrat pomidorowy 1 Koncentrat pomidorowy 30%...
40891701 2025-09-23 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU Część nr: 1 Nazwa: Część 1, sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych....
40892994 2025-09-23 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6. Owoce, warzywa i podobne produkt – przetworzone
40892623 2025-09-23 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część 7, sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw, jaj...
40894659 2025-09-24 HURT DETAL PIOTR KOPCZYŃSKI CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów...
40896993 2025-09-25 PAWEŁ KACZAN ZAKŁAD HANDLU I USŁUG KAMA CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Część 8. Ryby przetworzone i konserwowane i ryby świeże
40897753 2025-09-25 FROZEN RAFAŁ PACIORKOWSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mrożonek do...
40898184 2025-09-26 GOSPODARSTWO ROLNE WOŹNIAK MARIUSZ Nazwa: Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne (według zamówień) dostawy...
40899692 2025-09-29 PIEKARNIA WIERZBICA S.C., MAREK GIŻAK, MARIUSZ PIŁAT Część nr: 1 Nazwa: Sukcesywna dostawa pieczywa, którego rodzaj oraz ilość...