Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup i...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40897751
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15810000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 14 460,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa pieczywa do Gminnego Przedszkola w Regułach, w ilości i o jakości...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40897240 2025-09-25 PIEKARNIA PAWEŁ STYRA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część 7: Pieczywo i świeże wyroby piekarskie pieczywo i...
40897825 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część 7 – Sukcesywna dostawa ryb Szczegółowy opis, zakres...
40897797 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 14 NAZWA: Tytuł: Pasty, sałatki Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40897747 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 21 NAZWA: Tytuł: 21.Orzechy i morele Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40900421 2025-09-29 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40899052 2025-09-29 ABER SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: Przyprawy Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw....
40900424 2025-09-29 PHU MAROKO BEATA ROPELA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40901776 2025-09-30 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Nazwa: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mleczarskich do Podlaskiego...
40902554 2025-09-30 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40900876 2025-09-30 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Część 1 – mięso wieprzowe oraz podroby Opis: 1.Mięso...