Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40897678
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3221000, 3222000, 15331000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 73 858,50 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa owoców i warzyw do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40894656 2025-09-24 UNIFREEZE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów...
40897238 2025-09-25 PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG ROLNICZO-GOSPODARCZYCH AGRA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część 5: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Szczegółowy...
40897242 2025-09-25 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Część 9: Produkty mleczarskie Szczegółowy opis w SWZ.
40895684 2025-09-25 MLH MARITA LAGA CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Sukcesywna dostawa owoców, warzyw, jaj Opis: Zakres...
40897741 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 15 NAZWA: Tytuł: 15.Przyprawy II Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40897705 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: 5.Soki owocowe Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40900423 2025-09-29 PHU MAROKO BEATA ROPELA CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40900239 2025-09-29 PPHU GRAMAR SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych, których rodzaj...
40902477 2025-09-30 EDMUND USTOWSKI PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LODEX CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40900876 2025-09-30 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Część 1 – mięso wieprzowe oraz podroby Opis: 1.Mięso...