Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Sukcesywna dostawa mięsa i wędliny,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40900235
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-29
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15130000, 15131100, 15131130
typ ogłoszenia dostawy
wartość 48 248,08 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Sukcesywna dostawa mięsa i wędliny, których rodzaj oraz ilość określa Załącznik nr 2c (Kalkulacja cenowa –...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40900697 2025-09-29 ALMAX-DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: "Produkty zbożowe" Przedmiotem zamówienia jest dostawa...
40902519 2025-09-30 ELŻBIETA DOMIN PIEKARNIA-CUKIERNIA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia dla Zadania Nr.6 są sukcesywne...
40902499 2025-09-30 GMINNA SPÓŁDZIELNIA SAMOPOMOC CHŁOPSKA W SŁUBICACH CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa...
40901390 2025-09-30 SKUP, UBÓJ, PRZETWÓRSTWO MIĘSA SUPMIĘS KALINOWSKI & KALINOWSKA SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Część 3 – Produkty mięsno-wędliniarskie drobiowe...
40904199 2025-10-01 LECHTOM TOMASZ SIKOCIŃSKI CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40904232 2025-10-01 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Batony bez cukru i proteinowe
40906261 2025-10-02 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część 5 - Nabiał i produkty mleczarskie 1. Mleko UHT 3,2%...
40906243 2025-10-02 FH DZIUBA TOMASZ DZIUBA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są: Część II: Dostawy artykułów...
40906089 2025-10-02 PIWNICZANKA24 AGNIESZKA PAŃKOW CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część 5 - Nabiał i produkty mleczarskie 1. "Mleko świeże 2 %...
40904534 2025-10-02 PPHU S.C. OŚLIŹLOK HENRYKA, OŚLIŹLOK STANISŁAW CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: dostawy wędlin Opis: dostawy wędlin w ilościach...