Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: część V - Sukcesywna dostawa mięsa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40863792
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-02
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15100000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 77 494,20 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: część V - Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, szczegółowo opisanego ( rodzaj, ilość) w załączniku nr 2e do...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40859440 2025-09-01 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: 1. Produkty spożywcze Opis: Produkty spożywcze...
40862046 2025-09-01 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - ryby
40863804 2025-09-02 SŁAWOMIR GOŁĄBEK FH TONEX CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: W Części 2 przedmiotem zamówienia jest zakup dwóch rodzajów...
40863454 2025-09-02 MASARNIA RZEMIEŚLNICZA ELŻBIETA ZAJĄC SP.J. Nazwa: Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin dla Zespołu Szkół nr 13 w...
40862908 2025-09-02 PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TOMAR NIZIUK TOMASZ Nazwa: Sukcesywna dostawa artykułów różnych, suchych i przypraw dla Zespołu...
40863796 2025-09-02 FHU DIM SP.J. M. KURIATA, D.RUSAK CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: część IX - Sukcesywna dostawa jaj, szczegółowo opisanych...
40865902 2025-09-03 FHU RED FISH KLAUDIUSZ WIŚNIEWSKI CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40864613 2025-09-03 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Zad. 6 – Ryby Opis: 3.3. Wymagania Zamawiającego...
40865236 2025-09-03 PPHU GRAŻYNA UMIŃSKA Część nr: 1 Nazwa: Dostawa produktów mięsnych i wędlin. Szczegółowy opis...
40864614 2025-09-03 ZAKŁADY MIĘSNE WIESŁAW LEŚNIAK CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: Zad. 7 – Mięso wieprzowe i wołowe Opis: 3.3....