Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: część IX - Sukcesywna dostawa jaj,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40863796
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-02
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15000000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 12 285,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: część IX - Sukcesywna dostawa jaj, szczegółowo opisanych (rodzaj, ilość) w załączniku nr 2i do SWZ. Podane w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40860928 2025-09-01 MASARNIA Z UBOJNIĄ ADAM KURANTOWICZ Część nr: 1 Nazwa: 1. Kiełbasa zwyczajna Wygląd na przekroju- Różowa do...
40860495 2025-09-01 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: 4. Mrożonki warzywne i owocowe Opis: Mrożonki...
40862581 2025-09-01 ALMAX-DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych do Szkoły Podstawowej...
40860843 2025-09-01 ZAKŁAD PRODUKCJI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MISTER KAROL BINKOWSKI, RYSZARD BINKOWSKI SP.J. Nazwa: Opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 5 do SWZ.
40862604 2025-09-01 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów...
40862577 2025-09-01 PH WOLAREX ZBIGNIEW WOLANIN CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa warzyw, owoców do Szkoły Podstawowej im. Jana...
40863793 2025-09-02 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: część VI - Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego , szczegółowo...
40865967 2025-09-03 MARIUSZ MAŚLAK I. HANDEL-HURT-DETAL ART.ROLNO-SPOŻYWCZE II. FHU B O S S MAŚLAK MARIUSZ S.C. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców
40868185 2025-09-04 SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY LEŚKO ANNA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część VII – wyroby garmażeryjne Szczegółowy opis przedmiotu...
40868241 2025-09-04 PHP U. PAKOL SP.J. HAJER & HAJER CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr II – świeże warzywa, owce, ziemniaki, artykuły...