Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Zad. 6 – Ryby Opis: 3.3....

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40864613
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-09-03
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15890000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 76 135,50 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Zad. 6 – Ryby Opis: 3.3. Wymagania Zamawiającego dotyczące przedmiotu zamówienia:1) oferowany wyrób...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40863841 2025-09-02 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część IV - mięso i wędliny
40863792 2025-09-02 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: część V - Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, szczegółowo...
40863846 2025-09-02 SOLIDEZ SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: część II - sukcesywne dostawy drobiu i wędlin do Szkoły...
40863793 2025-09-02 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: część VI - Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego , szczegółowo...
40865899 2025-09-03 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40865677 2025-09-03 RONDO GUMIENIAK WIESŁAW, MARCINIAK WOJCIECH I SWAJDA PAWEŁ, SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa ryb mrożonych i przetworów-załącznik nr 1d do SWZ
40867302 2025-09-04 MUSIAŁ ELŻBIETA HURT-DETAL EKO-DRÓB ELŻBIETA MUSIAŁ Nazwa: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (...
40867817 2025-09-04 FHU RED FISH KLAUDIUSZ WIŚNIEWSKI CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867813 2025-09-04 FH MAR-TAD MARIA I TADEUSZ JĘDRUSIK SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867894 2025-09-04 PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE CYMES ADAM OŁÓW CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Pieczywo-zakres zamówienia został określony w załączniku nr...