Zlecenie 8076632 - Założenia do kalkulacji Liczba dni - 26 dni Zakres...

   
Zamówienie 8076632 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-04-14
przedmiot zlecenia
Założenia do kalkulacji Liczba dni - 26 dni Zakres świadczeń dla 45 osób: bufet podczas całego dnia w soboty i niedziele, obiady w
soboty i niedziele, kolacje w soboty. Planowane terminy zjazdów: 1. 08.05.2021 (sobota) 2. 09.05.2021 (niedziela) 3. 29.05.2021 (sobota) 4. 30.05.2021 (niedziela) 5. 05.06.2021 (sobota) 6. 06.06.2021 (niedziela) 7. 19.06.2021 (sobota) 8. 20.06.2021 (niedziela) 9. 26.06.2021 (sobota) 10. 27.06.2021 (niedziela) 11. 03.07.2021 (sobota) 12. 04.07.2021 (niedziela) 13. 25.09.2021 (sobota) 14. 26.09.2021 (niedziela) 15. 09.10.2021 (sobota) 16. 10.10.2021 (niedziela) 17. 23.10.2021 (sobota) 18. 24.10.2021 (niedziela) 19. 06.11.2021 (sobota) 20. 07.11.2021 (niedziela) 21. 20.11.2021 (sobota) 22. 21.11.2021 (niedziela) 23. 11.12.2021 (sobota) 24. 12.12.2021 (niedziela) 25. 08.01.2022 (sobota) 26. 09.01.2022 (niedziela) Wyżywienie – opis szczegółowy Wykonawca powinien zapewnić 45 uczestnikom studiów podyplomowych i wykładowcom (od 1 do 3): 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce); w każdym dniu szkolenia: zupa, drugie danie mięsne lub ryba – do wyboru dla uczestników, deser, sok lub woda mineralna). Godziny serwowania bufetu: zgodnie z planem zajęć, który zostanie przekazany wykonawcy. Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia każdemu uczestnikowi studiów podyplomowych: • obiadu w odrębnej sali, dostosowanej do liczby uczestników studiów podyplomowych w tym wykładowców, umożliwiającej podanie obiadu w formie zasiadanej w budynku WSA w Łomży, w formie wyporcjowanych posiłków składających się z: zupy (w ilości co najmniej 300 ml na osobę), dania głównego: jedna potrawa mięsna lub rybna (minimum 200 g na osobę) i jeden dodatek skrobiowy (minimum 200 g na osobę) spośród: ziemniaków, ryżu, kaszy lub makaronu oraz sosu do dodatków skrobiowych, surówki - w dwóch rodzajach (co najmniej 100 g na osobę), kompotu lub wody (w ilości minimum 250 ml na osobę), deseru w postaci ciasta; godzina serwowania obiadu: zgodnie z planem zajęć, który zostanie przekazany wykonawcy. • kolacji w formie tzw. „szwedzkiego stołu” w budynku WSA w Łomży, zawierającej ciepły posiłek i przystawki oraz ciepłe i zimne napoje; godzina serwowania kolacji: zgodnie z planem zajęć, który zostanie przekazany wykonawcy. • dwóch przerw kawowo-herbacianych z nieograniczonym dostępem do świeżo parzonej kawy (sypanej, rozpuszczalnej, herbaty ekspresowej (czarnej, zielonej i owocowej do wyboru), cukru białego, słodzika, cytryny krojonej w plasterki, mleka minimum 2,5%, śmietanki do kawy, wody mineralnej butelkowanej, gazowanej i niegazowanej w ilości po 500 ml każdej z wymienionych na osobę, soków 100%: jabłkowego, pomarańczowego, grejpfrutowego; kruchych ciasteczek, w co najmniej 5 rodzajach, słonych paluszków, krakersów, serwisu gastronomicznego oraz owoców. Wykonawca zapewni możliwość wyboru wersji wegetariańskiej w zakresie wszystkich podawanych posiłków, jeżeli wśród uczestników znajdują się osoby praktykujące tego rodzaju dietę. Wykonawca zapewnia do wszystkich posiłków i serwisu kawowego serwis gastronomiczny, obejmujący przygotowanie i sprzątanie, obsługę kelnerską, zastawę ceramiczną (Zamawiający wyklucza stosowanie naczyń jednorazowych, kubków jednorazowych, sztućców jednorazowych). W zakresie wyżywienia, Wykonawca zobowiązany jest do: • terminowego przygotowania posiłków, • zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowywaniu i podawaniu posiłków, • przygotowania urozmaiconych posiłków, zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia (każdego dnia zajęć inne menu), przygotowywanych ze świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia. Zamówienie będzie rozliczne w dwóch etapach. Zamawiający będzie mógł rozliczyć się z Wykonawcą w następujący sposób w przypadku realizacji operacji w dwóch etapach: I etap po zakończeniu pierwszego semestru studiów podyplomowych i otrzymaniu środków od przez Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, II etap po zakończeniu drugiego semestru studiów podyplomowych i otrzymaniu środków od przez Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10374646 2024-04-12
godz. 09:00
Śląskie Przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców DPS 1. Przedmiotem i zakresem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców Domu Pom...
10413976 2024-04-17
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Usługi w zakresie utrzymania kwatery myśliwskiej w Nadleśnictwie Lutówko w roku gospodarczym 2024/2025 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowania i podawania posiłk...
10415712 2024-04-18
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usługi żywienia na potrzeby Mazowieckiego Szpitala Wojewódzkiego Drewnica Sp. z o. o. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawia...
10431801 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10417839 2024-04-25
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Usługa cateringowa w czterech rejonach województwa warmińsko-mazurskiego w 2024 oraz 2025 roku Część 1: usługa cateringowa w regionie olsztyńskim Część 2: Usługa cateringowa...
10452465 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10465300 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie Organizacja konferencji kolegialnej dla ok. 80 osób w dniach 10-11 czerwca 2024 r. w ramach konferencji naukowej „Kryzys finansowy 2007-2009 – krótko i długookresowe skutki gospodarcz...
10487426 2024-05-06
godz. 08:30
Mazowieckie Usługa cateringowa - piknik z okazji Dnia Wydziału 2024. Usługa cateringowa - piknik z okazji Dnia Wydziału 2024 WEiTI/13/ZP/2024/1030
10450062 2024-05-06
godz. 09:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Miejskiego w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresi...
10473725 2024-05-20
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup biletów lotniczych, kolejowych i promowych, usług hotelarskich, gastronomicznych, konferencyjnych i rezerwacji samochodów w ramach umowy ramowej, w związku z projektem „Niwelowan...