Zlecenie 8076632 - Założenia do kalkulacji Liczba dni - 26 dni Zakres...
(zakończone) | Zamówienie 8076632|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-04-14 |
przedmiot zlecenia | Założenia do kalkulacji Liczba dni - 26 dni Zakres świadczeń dla 45 osób: bufet podczas całego dnia w soboty i niedziele, obiady w soboty i niedziele, kolacje w soboty. Planowane terminy zjazdów: 1. 08.05.2021 (sobota) 2. 09.05.2021 (niedziela) 3. 29.05.2021 (sobota) 4. 30.05.2021 (niedziela) 5. 05.06.2021 (sobota) 6. 06.06.2021 (niedziela) 7. 19.06.2021 (sobota) 8. 20.06.2021 (niedziela) 9. 26.06.2021 (sobota) 10. 27.06.2021 (niedziela) 11. 03.07.2021 (sobota) 12. 04.07.2021 (niedziela) 13. 25.09.2021 (sobota) 14. 26.09.2021 (niedziela) 15. 09.10.2021 (sobota) 16. 10.10.2021 (niedziela) 17. 23.10.2021 (sobota) 18. 24.10.2021 (niedziela) 19. 06.11.2021 (sobota) 20. 07.11.2021 (niedziela) 21. 20.11.2021 (sobota) 22. 21.11.2021 (niedziela) 23. 11.12.2021 (sobota) 24. 12.12.2021 (niedziela) 25. 08.01.2022 (sobota) 26. 09.01.2022 (niedziela) Wyżywienie – opis szczegółowy Wykonawca powinien zapewnić 45 uczestnikom studiów podyplomowych i wykładowcom (od 1 do 3): 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce); w każdym dniu szkolenia: zupa, drugie danie mięsne lub ryba – do wyboru dla uczestników, deser, sok lub woda mineralna). Godziny serwowania bufetu: zgodnie z planem zajęć, który zostanie przekazany wykonawcy. Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia każdemu uczestnikowi studiów podyplomowych: • obiadu w odrębnej sali, dostosowanej do liczby uczestników studiów podyplomowych w tym wykładowców, umożliwiającej podanie obiadu w formie zasiadanej w budynku WSA w Łomży, w formie wyporcjowanych posiłków składających się z: zupy (w ilości co najmniej 300 ml na osobę), dania głównego: jedna potrawa mięsna lub rybna (minimum 200 g na osobę) i jeden dodatek skrobiowy (minimum 200 g na osobę) spośród: ziemniaków, ryżu, kaszy lub makaronu oraz sosu do dodatków skrobiowych, surówki - w dwóch rodzajach (co najmniej 100 g na osobę), kompotu lub wody (w ilości minimum 250 ml na osobę), deseru w postaci ciasta; godzina serwowania obiadu: zgodnie z planem zajęć, który zostanie przekazany wykonawcy. • kolacji w formie tzw. „szwedzkiego stołu” w budynku WSA w Łomży, zawierającej ciepły posiłek i przystawki oraz ciepłe i zimne napoje; godzina serwowania kolacji: zgodnie z planem zajęć, który zostanie przekazany wykonawcy. • dwóch przerw kawowo-herbacianych z nieograniczonym dostępem do świeżo parzonej kawy (sypanej, rozpuszczalnej, herbaty ekspresowej (czarnej, zielonej i owocowej do wyboru), cukru białego, słodzika, cytryny krojonej w plasterki, mleka minimum 2,5%, śmietanki do kawy, wody mineralnej butelkowanej, gazowanej i niegazowanej w ilości po 500 ml każdej z wymienionych na osobę, soków 100%: jabłkowego, pomarańczowego, grejpfrutowego; kruchych ciasteczek, w co najmniej 5 rodzajach, słonych paluszków, krakersów, serwisu gastronomicznego oraz owoców. Wykonawca zapewni możliwość wyboru wersji wegetariańskiej w zakresie wszystkich podawanych posiłków, jeżeli wśród uczestników znajdują się osoby praktykujące tego rodzaju dietę. Wykonawca zapewnia do wszystkich posiłków i serwisu kawowego serwis gastronomiczny, obejmujący przygotowanie i sprzątanie, obsługę kelnerską, zastawę ceramiczną (Zamawiający wyklucza stosowanie naczyń jednorazowych, kubków jednorazowych, sztućców jednorazowych). W zakresie wyżywienia, Wykonawca zobowiązany jest do: • terminowego przygotowania posiłków, • zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowywaniu i podawaniu posiłków, • przygotowania urozmaiconych posiłków, zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia (każdego dnia zajęć inne menu), przygotowywanych ze świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia. Zamówienie będzie rozliczne w dwóch etapach. Zamawiający będzie mógł rozliczyć się z Wykonawcą w następujący sposób w przypadku realizacji operacji w dwóch etapach: I etap po zakończeniu pierwszego semestru studiów podyplomowych i otrzymaniu środków od przez Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa, II etap po zakończeniu drugiego semestru studiów podyplomowych i otrzymaniu środków od przez Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podlaskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |