Przetarg 10417839 - Usługa cateringowa w czterech rejonach województwa...
Analizuj | Zamówienie 10417839 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-04-09 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringowa w czterech rejonach województwa warmińsko-mazurskiego w 2024 oraz 2025 roku Część 1: usługa cateringowa w regionie olsztyńskim Część 2: Usługa cateringowa w regio nie nidzickim Część 3: Usługa cateringowa w regionie elbląskim Część 4: Usługa cateringowa w regionie ełckim ZP.272.1.39.2024 UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00291664/01 z dnia: 2024-04-18 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2, Część 4) Przed zmianą: Aspekty społeczne Po zmianie: Doświadczenie zawodowe kucharza 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2, Część 1) Przed zmianą: Aspekty społeczne Po zmianie: Doświadczenie zawodowe kucharza 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2, Część 2) Przed zmianą: Aspekty społeczne Po zmianie: Doświadczenie zawodowe kucharza 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2, Część 3) Przed zmianą: Aspekty społeczne Po zmianie: Doświadczenie zawodowe kucharza 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2, Część 4) Przed zmianą: inne. Po zmianie: organizacja, kwalifikacje zawodowe i doświadczenie osób wyznaczonych do realizacji zamówienia 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2, Część 1) Przed zmianą: inne. Po zmianie: organizacja, kwalifikacje zawodowe i doświadczenie osób wyznaczonych do realizacji zamówienia 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2, Część 2) Przed zmianą: inne. Po zmianie: organizacja, kwalifikacje zawodowe i doświadczenie osób wyznaczonych do realizacji zamówienia 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2, Część 3) Przed zmianą: inne. Po zmianie: organizacja, kwalifikacje zawodowe i doświadczenie osób wyznaczonych do realizacji zamówienia 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2024-04-19 10:00 Po zmianie: 2024-04-25 10:00 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2024-04-19 10:30 Po zmianie: 2024-04-25 10:30 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą: 2024-05-18 Po zmianie: 2024-05-24 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |