Przetarg 11865535 - ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKANIA...

   
Analizuj Zamówienie 11865535
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-04
przedmiot ogłoszenia
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKANIA ŚWIĄTECZNEGO DLA PRACOWNIKÓW STUDIUM JĘZYKÓW OBCYCH POLITECHNIKI WARSZAWSKIEJ W DNIU 18.12.2025 ROKU

1. Przedmiot zamówienia obejmuje Świ
adczenie usługi cateringowej podczas spotkania świątecznego dla pracowników Studium Języków Obcych Politechniki Warszawskiej w dniu 18.12.25 roku, sygnatura: SJO.262.65.2025, polegającej na przygotowaniu poczęstunku na spotkanie spotkania dla 70 osób.2. Catering będzie miał formę stołu szwedzkiego. 3. Usługa będzie dostarczona do Gmachu Głównego Politechniki Warszawskiej – parking (wjazd od ulicy Noakowskiego). 4. Do opisu przedmiotu zamówienia przyjęto klasyfikację ze Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków.55321000-6 - usługi przygotowywania posiłków55320000-9 - usługi podawania posiłków 55400000-4 - usługi podawania napojów 5. Usługa cateringowa na dzień 18.12.2025 r. godz. 14.00.6. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Sala 412 w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej; 7. Szczegółowe warunki realizacji przedmiotu zamówienia zostały określone w Projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących załącznik nr 2 do SWZ.8. W ramach świadczonej usługi wykonawca zobowiązany będzie do: 1) dostarczenia obrusów jednorazowych białe 4 szt (140cm x200cm);2) dostarczenia zastawy stołowej jednorazowej biodegradowalnej: sztućców (widelce, noże, łyżeczki) i talerzy ( obiadowe i deserowe), kubki do napojów gorących i zimnych, kieliszki jednorazowe;3) zapewnienia serwetek jednorazowych (trzywarstwowe). 4) zapewnienia ilości zastawy stołowej adekwatnej do liczby uczestników, rodzaju potraw, rodzaju napojów; 5) zapewnienia termosów z gorącą wodą; 6) serwowania przekąsek na jednorazowych tackach, gorące dania w naczyniach z podgrzewaczami; 7) zapewnienia lampka wina (białe i czerwone – półwytrawne), dobrej jakości;8) zapewnienia napojów gorących: a) termosy z wodą gorącą 2 szt - wrzątek z warników z odpowiednim poziomem gorącej wody do sporządzenia kawy i herbaty.b) dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna.

SJO.262.65.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55400000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe