Przetarg 11865535 - ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKANIA...
| Analizuj | Zamówienie 11865535 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-04 |
| przedmiot ogłoszenia | ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS SPOTKANIA ŚWIĄTECZNEGO DLA PRACOWNIKÓW STUDIUM JĘZYKÓW OBCYCH POLITECHNIKI WARSZAWSKIEJ W DNIU 18.12.2025 ROKU 1. Przedmiot zamówienia obejmuje Świ adczenie usługi cateringowej podczas spotkania świątecznego dla pracowników Studium Języków Obcych Politechniki Warszawskiej w dniu 18.12.25 roku, sygnatura: SJO.262.65.2025, polegającej na przygotowaniu poczęstunku na spotkanie spotkania dla 70 osób.2. Catering będzie miał formę stołu szwedzkiego. 3. Usługa będzie dostarczona do Gmachu Głównego Politechniki Warszawskiej – parking (wjazd od ulicy Noakowskiego). 4. Do opisu przedmiotu zamówienia przyjęto klasyfikację ze Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków.55321000-6 - usługi przygotowywania posiłków55320000-9 - usługi podawania posiłków 55400000-4 - usługi podawania napojów 5. Usługa cateringowa na dzień 18.12.2025 r. godz. 14.00.6. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Sala 412 w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej; 7. Szczegółowe warunki realizacji przedmiotu zamówienia zostały określone w Projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących załącznik nr 2 do SWZ.8. W ramach świadczonej usługi wykonawca zobowiązany będzie do: 1) dostarczenia obrusów jednorazowych białe 4 szt (140cm x200cm);2) dostarczenia zastawy stołowej jednorazowej biodegradowalnej: sztućców (widelce, noże, łyżeczki) i talerzy ( obiadowe i deserowe), kubki do napojów gorących i zimnych, kieliszki jednorazowe;3) zapewnienia serwetek jednorazowych (trzywarstwowe). 4) zapewnienia ilości zastawy stołowej adekwatnej do liczby uczestników, rodzaju potraw, rodzaju napojów; 5) zapewnienia termosów z gorącą wodą; 6) serwowania przekąsek na jednorazowych tackach, gorące dania w naczyniach z podgrzewaczami; 7) zapewnienia lampka wina (białe i czerwone – półwytrawne), dobrej jakości;8) zapewnienia napojów gorących: a) termosy z wodą gorącą 2 szt - wrzątek z warników z odpowiednim poziomem gorącej wody do sporządzenia kawy i herbaty.b) dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna. SJO.262.65.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55321000, 55400000, 55520000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |