Przetarg 11812790 - Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów,...
| Analizuj | Zamówienie 11812790 | 
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych | 
   
| data publikacji | 2025-10-31 | 
   
| przedmiot ogłoszenia | Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie i Oddział ZUS w Sz czecinie Przedmiotowe zamówienie zakwalifikowano jako zamówienie na usługi społeczne i inne szczególne usługi – art. 359 pkt. 2 ustawy Pzp. Zgodnie z załącznikiem nr 14 Dyrektywy Parlamentu Europejskiego I Rady 2014/24/UE z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych, uchylającej dyrektywę 2004/18/WE.Przedmiot zamówienia jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) kodem: 55300000-3 – usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55521200-0 – usługi dowożenia posiłków55320000-9 – usługi podawania posiłków55321000-6 – usługi przygotowania posiłków- mieszczą się w zakresie Usług hotelowych i restauracyjnych zawartych zał. nr 14 Dyrektywy: kody od 55100000-1 do 55410000-7; 55521000-8 do 55521200-0.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiącym Załącznik do SWZ. 271.TPBN.US.11.ZAP.2025  | 
   
| branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport | 
| podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, hotelarstwo | 
| kody CPV | 55300000, 55320000, 55321000, 55521200 | 
| forma | tryb podstawowy | 
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie | 
| kraj realizacji | Polska | 
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie | 
| kraj organizatora | Polska | 
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |