Przetarg 11812790 - Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów,...

   
Analizuj Zamówienie 11812790
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-31
przedmiot ogłoszenia
Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie i Oddział ZUS w Sz
czecinie

Przedmiotowe zamówienie zakwalifikowano jako zamówienie na usługi społeczne i inne szczególne usługi – art. 359 pkt. 2 ustawy Pzp. Zgodnie z załącznikiem nr 14 Dyrektywy Parlamentu Europejskiego I Rady 2014/24/UE z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych, uchylającej dyrektywę 2004/18/WE.Przedmiot zamówienia jest określony we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) kodem: 55300000-3 – usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55521200-0 – usługi dowożenia posiłków55320000-9 – usługi podawania posiłków55321000-6 – usługi przygotowania posiłków- mieszczą się w zakresie Usług hotelowych i restauracyjnych zawartych zał. nr 14 Dyrektywy: kody od 55100000-1 do 55410000-7; 55521000-8 do 55521200-0.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiącym Załącznik do SWZ.

271.TPBN.US.11.ZAP.2025
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, hotelarstwo
kody CPV 55300000, 55320000, 55321000, 55521200
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , żywienie zbiorowe , hotelarstwo