Przetarg 12237084 - Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...
| Analizuj | Zamówienie 12237084 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług dostarczania i podawania posiłków (usługa typ u catering) dla uczestników dydaktycznych wydarzeń międzynarodowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach oraz w innych lokalizacjach na obszarze Katowic.2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania do miejsca wydania i podawania gotowych posiłków i napojów (zestawów cateringowych zgodnych z opisem w Formularzu nr 5 do SWZ) z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów w czasie wydarzeń międzynarodowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, oraz w innych lokalizacjach na obszarze Katowic wskazanych przez zamawiającego, w terminach i ilościach podanych przez zamawiającego.3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.4. Każde zlecenie będzie obejmować usługi cateringowe dla minimum 4 osób i maksymalnie 150 osób, w zależności od charakteru wydarzenia, którego dotyczy usługa cateringowa, co będzie każdorazowo określał zamawiający.5. Zamawiający dopuszcza organizację nie więcej niż 2 spotkań połączonych ze świadczeniem usług cateringowych tego samego dnia.6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 7. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.8. Zgodnie z zapisami § 3 ust.16 Projektowanych postanowień umowy stanowiących Formularz nr 4 do SWZ zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia realizacji przedmiotu zamówienia w zakresie do 50% maksymalnego wynagrodzenia, a wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał żadnych roszczeń. BZP/028/11001/25 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |