Przetarg 12237084 - Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...

   
Analizuj Zamówienie 12237084
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-18
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług dostarczania i podawania posiłków (usługa typ
u catering) dla uczestników dydaktycznych wydarzeń międzynarodowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach oraz w innych lokalizacjach na obszarze Katowic.2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania do miejsca wydania i podawania gotowych posiłków i napojów (zestawów cateringowych zgodnych z opisem w Formularzu nr 5 do SWZ) z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów w czasie wydarzeń międzynarodowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, oraz w innych lokalizacjach na obszarze Katowic wskazanych przez zamawiającego, w terminach i ilościach podanych przez zamawiającego.3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.4. Każde zlecenie będzie obejmować usługi cateringowe dla minimum 4 osób i maksymalnie 150 osób, w zależności od charakteru wydarzenia, którego dotyczy usługa cateringowa, co będzie każdorazowo określał zamawiający.5. Zamawiający dopuszcza organizację nie więcej niż 2 spotkań połączonych ze świadczeniem usług cateringowych tego samego dnia.6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 7. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.8. Zgodnie z zapisami § 3 ust.16 Projektowanych postanowień umowy stanowiących Formularz nr 4 do SWZ zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia realizacji przedmiotu zamówienia w zakresie do 50% maksymalnego wynagrodzenia, a wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał żadnych roszczeń.

BZP/028/11001/25
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe