Przetarg 12200092 - 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa żywieniowa...
| Analizuj | Zamówienie 12200092 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-12-05 |
| przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa żywieniowa obejmująca produkcję całodziennego wyżywienia wraz z dystrybucją posiłków do łóżka chorego w USK-2 oraz usługa żywieniowa obejmująca produkcj ę posiłków profilaktycznych dla pracowników USK-2.2. Szczegółowy opis wymagań dotyczący przedmiotu zamówienia oraz warunków jego realizacji zawiera rozdział II SWZ. Zamawiający ma prawo zamówić mniejszą ilość posiłków, z tym że nie mniej niż 60 % ilości podanej w formularzu oferty i w opisie przedmiotu zamówienia.3. Zamawiający wymaga zatrudnienia przez Wykonawcę lub Podwykonawcę na podstawie umowy o pracę w rozumieniu art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz. U. z 2014 r. poz. 1502, z późn. zm.) osób wykonujących czynności w zakresie realizacji przedmiotu zamówienia. 4. Zamówienie składa się z 1 zadania. 5. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych.6. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 7. Przedmiotowe zamówienie jest odpowiednie również dla małych i średnich przedsiębiorstw (MŚP) Część zamówienia: LOT-0001 Usługa żywieniowa obejmująca produkcję całodziennego wyżywienia wraz z dystrybucją posiłków do łóżka chorego w USK-2 oraz usługa żywieniowa obejmująca produkcję posiłków profilaktycznych dla pracowników USK-2. 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa żywieniowa obejmująca produkcję całodziennego wyżywienia wraz z dystrybucją posiłków do łóżka chorego w USK-2 oraz usługa żywieniowa obejmująca produkcję posiłków profilaktycznych dla pracowników USK-2.2. Szczegółowy opis wymagań dotyczący przedmiotu zamówienia oraz warunków jego realizacji zawiera rozdział II SWZ. Zamawiający ma prawo zamówić mniejszą ilość posiłków, z tym że nie mniej niż 60 % ilości podanej w formularzu oferty i w opisie przedmiotu zamówienia.3. Zamawiający wymaga zatrudnienia przez Wykonawcę lub Podwykonawcę na podstawie umowy o pracę w rozumieniu art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz. U. z 2014 r. poz. 1502, z późn. zm.) osób wykonujących czynności w zakresie realizacji przedmiotu zamówienia. 4. Zamówienie składa się z 1 zadania. 5. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych.6. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 7. Przedmiotowe zamówienie jest odpowiednie również dla małych i średnich przedsiębiorstw (MŚP) |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55322000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |