Przetarg 12236857 - Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...

   
Analizuj Zamówienie 12236857
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-18
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników studiów podyplo
mowych MBA Master of Business Administration organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach położonych w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3 (budynek A) i Bogucickiej 5.2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów (zestawów cateringowych zgodnych z opisem w Formularzu nr 5 do SWZ) oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży, zaserwuje posiłki i napoje w miejscu wskazanym przez zamawiającego.3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.4. Każdorazowe zlecenie realizowane w ramach niniejszego przedmiotu zamówienia obejmować będzie świadczenie usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych. Liczba uczestników będzie każdorazowo wskazywana przez zamawiającego w zleceniu i wynosić będzie nie mniej niż 20 osób i nie więcej niż 26 osób. Zwiększenie lub zmniejszenie liczby uczestników jest dopuszczalne w przypadku uzasadnionego zdarzenia. 5. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 6. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia czystych, nieuszkodzonych stołów bufetowych pokrytych czystymi, wyprasowanymi, jednolitymi obrusami. Wykonawca nie może używać obrusów jednorazowych i cerat. 7.Podana przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilość zestawu cateringowego służy jedynie do oceny i porównania ofert i oparta jest na wielkości szacowanej. Faktyczne ilości zestawu cateringowego będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.8. Zgodnie z zapisami § 3 ust. 22 Projektowanych postanowień umowy stanowiących Formularz nr 4 do SWZ zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia realizacji przedmiotu zamówienia do 40% maksymalnego wynagrodzenia, a wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał żadnych roszczeń. 9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają: 9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej „PPU” stanowiące Formularz nr 4 do SWZ. 9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: „OPZ” stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.

BZP/027/01037/25
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe