Przetarg 12236857 - Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu...
| Analizuj | Zamówienie 12236857 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników studiów podyplo mowych MBA Master of Business Administration organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach położonych w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3 (budynek A) i Bogucickiej 5.2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów (zestawów cateringowych zgodnych z opisem w Formularzu nr 5 do SWZ) oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży, zaserwuje posiłki i napoje w miejscu wskazanym przez zamawiającego.3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.4. Każdorazowe zlecenie realizowane w ramach niniejszego przedmiotu zamówienia obejmować będzie świadczenie usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych. Liczba uczestników będzie każdorazowo wskazywana przez zamawiającego w zleceniu i wynosić będzie nie mniej niż 20 osób i nie więcej niż 26 osób. Zwiększenie lub zmniejszenie liczby uczestników jest dopuszczalne w przypadku uzasadnionego zdarzenia. 5. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody. 6. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia czystych, nieuszkodzonych stołów bufetowych pokrytych czystymi, wyprasowanymi, jednolitymi obrusami. Wykonawca nie może używać obrusów jednorazowych i cerat. 7.Podana przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilość zestawu cateringowego służy jedynie do oceny i porównania ofert i oparta jest na wielkości szacowanej. Faktyczne ilości zestawu cateringowego będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.8. Zgodnie z zapisami § 3 ust. 22 Projektowanych postanowień umowy stanowiących Formularz nr 4 do SWZ zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia realizacji przedmiotu zamówienia do 40% maksymalnego wynagrodzenia, a wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał żadnych roszczeń. 9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają: 9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej „PPU” stanowiące Formularz nr 4 do SWZ. 9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: „OPZ” stanowiący Formularz nr 5 do SWZ. BZP/027/01037/25 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |