Przetarg 11514082 - Sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek...

   
Analizuj Zamówienie 11514082
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-09-25
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r. – wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w kompleksach wo
jskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Lublin, Chełm, Hrubieszów w zakresie 4 części.

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r. – wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Lublin, Chełm, Hrubieszów w zakresie 4 części: CZĘŚĆ I: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Wojska Polskiego 2F, 22-400 Zamość: CZĘŚĆ II: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Zbigniewa Herberta 49, 20-468 Lublin; CZĘŚĆ III: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Lubelska 139, 22-100 Chełm; CZĘŚĆ IV: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Dwernickiego 4, 22-500 Hrubieszów.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ;5) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 2a do SWZ;6) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 2b do SWZ;7) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 2c do SWZ;8) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 2d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik Wykazy asortymentowo-ilościowe do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla części nr 1,2,3,4, spakowane w jednym pliku w formacie ZIP plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 2 do SWZ.SZCZEGÓŁOWE WYMAGANIA Zamawiającego w stosunku do dostawy 1. Zamawiający zastrzega sobie możliwość skorzystania w ramach niniejszej Umowy z prawa opcji (prawo opcji - 100% zamówienia podstawowego) w zakresie nieprzekraczającym asortymentu i ilości zawartych w załączniku nr 2 do Umowy, kolumna „ZAKRES PRAWA OPCJI” co niniejszym Wykonawca akceptuje, poprzez podpisanie Umowy.2. Ostateczna ilość zakupionej w ramach prawa opcji żywności będzie uzależniona od bieżących potrzeb Zamawiającego i posiadanych przez niego środków finansowych.3. Żywność zakupiona w ramach prawa opcji musi spełniać wszystkie wymogi jak dla zamówienia gwarantowanego.4. Zamawiający zastrzega, iż część zamówienia określona jako „prawo opcji” jest uprawnieniem, a nie zobowiązaniem Zamawiającego. Zamawiający może nie skorzystać z prawa opcji w szczególności w przypadku nieuzyskania środków finansowych na ten cel, a Wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia co niniejszym Wykonawca akceptuje przez podpisanie niniejszej umowy. 5. Wykaz asortymentowo-ilościowy dla poszczególnych magazynów 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu – miejsc dostaw został przedstawiony w Załączniku nr 2.6. W przypadku skorzystania przez Zamawiającego z prawa opcji, Wykonawcy będzie się należeć wynagrodzenie według cen jednostkowych jak dla zamówienia gwarantowanego.7. Żywność zakupiona w ramach prawa opcji musi spełniać wszystkie wymogi jak dla zamówienia gwarantowanego.8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania przesunięć ilościowych pomiędzy poszczególnymi pozycjami asortymentowymi stanowiącymi przedmiot umowy przy zachowaniu następujących warunków:a) przesunięcia wynikają z potrzeb odbiorców, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy;b) przesunięcia nie mogą przekroczyć 40% ilości danej pozycji asortymentowej i będą dokonywane w oparciu o ceny jednostkowe zawarte w Formularzu cenowym do oferty;c) przesunięcia nie spowodują przekroczenia maksymalnej wartości umowy.9. Zamawiający może z prawa opcji korzystać wielokrotnie, do wyczerpania maksymalnej wartości określonej w § 4 ust. 3 w całym okresie obowiązywania umowy. Z prawa opcji Zamawiający może skorzystać do dnia 31 grudnia 2026r.10. W przypadku skorzystania przez Zamawiającego z prawa opcji, Wykonawcy będzie się należeć wynagrodzenie według cen jednostkowych jak dla zamówienia gwarantowanego.11. Dalszy zakres prawa opcji został opisany we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 3 do SWZ- odpowiednio do danej części.
Część zamówienia: LOT-0001 CZĘŚĆ NR 1: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Wojska Polskiego 2F, 22-400 Zamość CZĘŚĆ NR 1: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Wojska Polskiego 2F, 22-400 Zamość:sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos sojowy jasny, sos czosnkowy, sos jogurtowo-czosnkowy, sos 1000 wysp, sos chili, sos meksykański, sos barbecue, sos słodko-kwaśny, sos balsamiczny, pasta curry, barszcz czerwony – instant, żurek na zakwasie koncentrat, żurek - instant, bulion drobiowy, rosół wołowy, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, musztarda, musztarda francuska, musztarda miodowa, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięsa, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, przyprawa do flaków, przyprawa Garam Masala, przyprawa do kurczaka, ocet, ocet jabłkowy, ocet balsamiczny, ocet winny czerwony, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, żelatyna spożywcza, liść laurowy, majeranek, tymianek, kminek cały, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, rozmaryn, czosnek, papryka chilli, papryka słodka, papryka słodka wędzona, bazylia, oregano, przyprawa curry, kurkuma, kmin rzymski mielony, koperek suszony, natka pietruszki suszona, włoszczyzna suszona, kolendra, cynamon, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony porcjowany, pieprz czarny mielony, pieprz cytrynowy, pieprz ziołowy, imbir mielony, estragon, lubczyk, jałowiec, goździki, gałka muszkatołowa, sól spożywcza jodowana, miód nektarowy wielokwiatowy.SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ;5) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 2a do SWZ;6) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 2b do SWZ;7) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 2c do SWZ;8) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 2d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik Wykazy asortymentowo-ilościowe do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla części nr 1,2,3,4, spakowane w jednym pliku w formacie ZIP plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 2 do SWZ.

Część zamówienia: LOT-0002 CZĘŚĆ NR 2 - sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Zbigniewa Herberta 49, 20-468 Lublin; CZĘŚĆ NR 2 - sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Zbigniewa Herberta 49, 20-468 Lublin;sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos sojowy jasny, sos czosnkowy, sos jogurtowo-czosnkowy, sos 1000 wysp, sos balsamiczny, barszcz czerwony – instant, barszcz czerwony koncentrat w płynie, żurek na zakwasie koncentrat, żurek - instant, bulion drobiowy, bulion drobiowy – kostka, rosół wołowy, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, musztarda, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięsa, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, przyprawa do flaków, przyprawa do kurczaka, ocet, ocet jabłkowy, ocet balsamiczny, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, żelatyna spożywcza, liść laurowy, majeranek, tymianek, kminek cały, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, rozmaryn, czosnek, papryka chilli, papryka słodka, papryka słodka wędzona, bazylia, oregano, przyprawa curry, kurkuma, kmin rzymski mielony, koperek suszony, natka pietruszki suszona, włoszczyzna suszona, cynamon, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony, pieprz cytrynowy, pieprz ziołowy, imbir mielony, estragon, lubczyk, goździki, gałka muszkatołowa, sól spożywcza jodowana, miód nektarowy wielokwiatowy.SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ;5) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 2a do SWZ;6) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 2b do SWZ;7) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 2c do SWZ;8) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 2d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik Wykazy asortymentowo-ilościowe do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla części nr 1,2,3,4, spakowane w jednym pliku w formacie ZIP plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 2 do SWZ do SWZ.

Część zamówienia: LOT-0003 CZĘŚĆ NR 3 – sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Lubelska 139, 22-100 Chełm; CZĘŚĆ nr 3 sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Lubelska 139, 22-100 Chełm:sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos sojowy jasny, sos czosnkowy, sos jogurtowo-czosnkowy, sos 1000 wysp, sos chili, sos meksykański, sos barbecue, sos słodko-kwaśny, sos balsamiczny, pasta curry, barszcz czerwony – instant, barszcz czerwony koncentrat w płynie, żurek na zakwasie koncentrat, żurek - instant, bulion drobiowy, bulion drobiowy – kostka, rosół wołowy, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, musztarda, musztarda francuska, musztarda miodowa, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięsa, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, przyprawa do flaków, przyprawa Garam Masala, przyprawa do kurczaka, ocet, ocet jabłkowy, ocet balsamiczny, ocet winny biały, ocet winny czerwony, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, żelatyna spożywcza, drożdże suszone, liść laurowy, majeranek, tymianek, kminek cały, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, rozmaryn, czosnek, papryka chilli, papryka słodka, papryka słodka wędzona, bazylia, oregano, przyprawa curry, kurkuma, kmin rzymski mielony, koperek suszony, natka pietruszki suszona, włoszczyzna suszona, kolendra, cynamon, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony porcjowany, pieprz czarny mielony, pieprz cytrynowy, pieprz ziołowy, imbir mielony, estragon, lubczyk, jałowiec, goździki, gałka muszkatołowa, sól spożywcza porcjowana, sól spożywcza jodowana, miód nektarowy wielokwiatowy.SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ;5) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 2a do SWZ;6) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 2b do SWZ;7) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 2c do SWZ;8) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 2d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik Wykazy asortymentowo-ilościowe do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla części nr 1,2,3,4, spakowane w jednym pliku w formacie ZIP plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 2 do SWZ do SWZ.

Część zamówienia: LOT-0004 CZĘŚĆ NR 4: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Dwernickiego 4, 22-500 Hrubieszów: CZĘŚĆ NR 4: sukcesywne dostawy sosów, mieszanek przypraw i mieszanek przypraw korzennych w 2026r do ul. Dwernickiego 4, 22-500 Hrubieszów:sos grzybowy, sos do sałatek, sos boloński, sos sojowy jasny, sos czosnkowy, sos jogurtowo-czosnkowy, sos 1000 wysp, sos chili, sos meksykański, sos barbecue, sos słodko-kwaśny, sos balsamiczny, pasta curry, barszcz czerwony – instant, barszcz czerwony koncentrat w płynie, żurek na zakwasie koncentrat, żurek - instant, bulion drobiowy, rosół wołowy, majonez jednoporcjowy, majonez, musztarda jednoporcjowa, musztarda, musztarda francuska, musztarda miodowa, ketchup jednoporcjowy, ketchup, przyprawa do zup w płynie, przyprawa do mięsa, przyprawa uniwersalna, przyprawa gyros, przyprawa do flaków, przyprawa Garam Masala, przyprawa do kurczaka, ocet, ocet jabłkowy, ocet balsamiczny, ocet winny biały, ocet winny czerwony, koncentrat pomidorowy, kwasek cytrynowy spożywczy, liść laurowy, majeranek, ziele angielskie, borowik suszony, podgrzybek suszony, rozmaryn, czosnek, papryka chilli, papryka słodka, papryka słodka wędzona, bazylia, oregano, przyprawa curry, kurkuma, zioła prowansalskie, pieprz czarny mielony, pieprz cytrynowy, pieprz ziołowy, lubczyk, sól spożywcza jodowana, miód nektarowy wielokwiatowy.SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIASzczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ;5) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 2a do SWZ;6) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 2b do SWZ;7) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 2c do SWZ;8) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 2d do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik Wykazy asortymentowo-ilościowe do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla części nr 1,2,3,4, spakowane w jednym pliku w formacie ZIP plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako Załącznik nr 2 do SWZ do SWZ.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15871200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze