Przetarg 11572798 - Dostawa mięsa czerwonego, drobiowego, wędlin i tłuszczy...

   
Analizuj Zamówienie 11572798
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-20
przedmiot ogłoszenia
Dostawa mięsa czerwonego, drobiowego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych

Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin czerwonych oraz tłuszczy zwierzęcych;2. Standa
rdy jakościowe szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają:a) zał. nr 3 do SWZ – „Projektowane postanowienia umowy”;b) zał. nr 4 A do SWZ – „Szczegółowa oferta cenowa część nr 1”;c) zał. nr 5 A do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia część nr 1”.

Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa drobiowego.2. Standardy jakościowe szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają:a) zał. nr 3 do SWZ – „Projektowane postanowienia umowy”;b) zał. nr 4 B do SWZ – „Szczegółowa oferta cenowa część nr 2”;c) zał. nr 5 B do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia część nr 2”.

Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin drobiowych.2. Standardy jakościowe szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają:a) zał. nr 3 do SWZ – „Projektowane postanowienia umowy”;b) zał. nr 4 C do SWZ – „Szczegółowa oferta cenowa część nr 3”;c) zał. nr 5 C do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia część nr 3”.

ZP/16/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15130000, 15131100, 15131135, 15131400, 15400000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze