Przetarg 11572798 - Dostawa mięsa czerwonego, drobiowego, wędlin i tłuszczy...
Analizuj | Zamówienie 11572798 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-20 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa czerwonego, drobiowego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin czerwonych oraz tłuszczy zwierzęcych;2. Standa rdy jakościowe szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają:a) zał. nr 3 do SWZ – „Projektowane postanowienia umowy”;b) zał. nr 4 A do SWZ – „Szczegółowa oferta cenowa część nr 1”;c) zał. nr 5 A do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia część nr 1”. Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa drobiowego.2. Standardy jakościowe szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają:a) zał. nr 3 do SWZ – „Projektowane postanowienia umowy”;b) zał. nr 4 B do SWZ – „Szczegółowa oferta cenowa część nr 2”;c) zał. nr 5 B do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia część nr 2”. Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin drobiowych.2. Standardy jakościowe szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia oraz warunki realizacji zamówienia przedstawiają:a) zał. nr 3 do SWZ – „Projektowane postanowienia umowy”;b) zał. nr 4 C do SWZ – „Szczegółowa oferta cenowa część nr 3”;c) zał. nr 5 C do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia część nr 3”. ZP/16/2025 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15110000, 15130000, 15131100, 15131135, 15131400, 15400000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |