Przetarg 11516663 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa środków...
Analizuj | Zamówienie 11516663 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-09-26 |
przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa środków spożywczych dla KPW Świnoujście” z podziałem na części: część nr 1 – Mięso czerwone i tłuszcze zwierzęceczęść nr 2 – Wędliny z mięsa czerwone goczęść nr 3 – Wędliny z mięsa drobiowegoczęść nr 4 – Mięso drobiowe2. Asortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący odpowiednio załącznik nr 2 do SWZ dla części nr 1, załącznik nr 3 do SWZ dla części nr 2, załącznik nr 4 do SWZ dla części nr 3 oraz załącznik nr 5 do SWZ dla części nr 4.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest: dla części nr 1 – w załączniku nr 6 do SWZ, dla części nr 2 – w załączniku nr 7 do SWZ, dla części nr 3 – w załączniku nr 8 do SWZ, dla części nr 4 – w załączniku nr 9 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 6 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0002 Dostawa wędlin z mięsa czerwonego Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 7 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0003 Dostawa wędlin z mięsa drobiowego Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 8 do SWZ. Część zamówienia: LOT-0004 Dostawa mięsa drobiowego Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest w załączniku nr 9 do SWZ. Część zamówienia: Dostawa środków spożywczych (mięso i wędliny) dla KPW Świnoujście 1. Przedmiotem zamówienia jest: „Dostawa środków spożywczych dla KPW Świnoujście” z podziałem na części: część nr 1 – Mięso czerwone i tłuszcze zwierzęceczęść nr 2 – Wędliny z mięsa czerwonegoczęść nr 3 – Wędliny z mięsa drobiowegoczęść nr 4 – Mięso drobiowe2. Asortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący odpowiednio załącznik nr 2 do SWZ dla części nr 1, załącznik nr 3 do SWZ dla części nr 2, załącznik nr 4 do SWZ dla części nr 3 oraz załącznik nr 5 do SWZ dla części nr 4.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest: dla części nr 1 – w załączniku nr 6 do SWZ, dla części nr 2 – w załączniku nr 7 do SWZ, dla części nr 3 – w załączniku nr 8 do SWZ, dla części nr 4 – w załączniku nr 9 do SWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15110000, 15112000, 15113000, 15119000, 15131130, 15131135 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |