Zlecenie 11604426 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi...
Zamówienie 11604426 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-22 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z dowozem, przygotowaniem stołu cateringowego, ustawienie sprzętu , naczyń i produktów spożywczych na stole cateringowym oraz posprzątaniem po zakończeniu serwowaniu posiłków podczas szkoleń stacjonarnych w miejscowości Brzozie. W skład usługi cateringowej wchodzą: 1) przerwa kawowa, 2) przerwa obiadowa, 3) woda pitna Ad 1) Przerwa kawowa powinna zawierać przynajmniej: a) warnik do gotowania wrzątku lub min. 1 czajnik elektryczny wraz z zapasem wody do gotowania min. 10 litrów, b) filiżanki lub kubki (szklane lub ceramiczne) - min. 1 na osobę, c) łyżeczki do herbaty – min. 1 na osobę, d) serwetki papierowe – min. 2 na osobę, e) kawę rozpuszczalną do samodzielnego zaparzenia min. 250 g, f) kawę mieloną do samodzielnego zaparzenia min. 250 g, g) herbatę w torebkach, w trzech różnych rodzajach - po 30 szt. każdego rodzaju - herbata czarna, zielona i owocowa, h) mleko krowie min. 2 litry, i) Powstaje w kontekście projektu KPOD.05.08-IW.06-0042/25 - Szkoła jutr@ II |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |