Przetarg 11549416 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu oraz konserw dla jednostek...
Analizuj | Zamówienie 11549416 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-10-13 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa, wędlin, drobiu oraz konserw dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej (Zakład Karny w Krzywańcu, Areszt Śledczy w Zielonej Górze Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Mięso gulaszowe wieprzowe 920 kg, Mięso mielone wieprzowe 2060 kg, Szynka b/k 150 kg, Schab wieprzowy b/k 150 kg, Kaszanka 3000kg ,Salceson włoski 7100kg,Wątrobianka 6000 kg, Mielonka 6600kg, Kiełbasa mortadela z papryką 11200 kg, Kiełbasa biała parzona 240 kg, Kiełbasa śląska300 kg, Kiełbasa zwyczajna 300 kg, Kiełbasa słoikowa 4600 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa 500 kg, Parówki z cielęciną 100kg, Parówki drobiowe 5120 kg, Kiełbasa drobiowa 300 kg Kiełbasa szynkowa z indyka 300 kg, Szynka kanapkowa 1000 kg, Kiełbasa żywiecka drobiowa 1000 kg, Szynka z kurczaka 600 kg, Kiełbasa serdelowa 300kg, Boczek wędzony 1000kg, Kiełbasa golonkowa 500kg, Smalec czysty 1500kg, Smarowidło 600 kg, Podgardle wędzone 820kg, Salceson ozorowy ciemny 2500kg Kości wędzone 800kg, Kurczak cały 1000 kg, Filet z piersi kurczaka 200kg, Porcja rosołowa 3850 kg, Mięso mielone drobiowe 300 kg Wątróbka z kurczaka 2250 kg, Ćwiartka z kurczaka 2600 kg, Pasztet drobiowy 300g 4500kg, Konserwa mięsna typu „Turystyczna” 300 g 3100 kg, Pasztet drobiowy 130 g 700 kg. Część zamówienia: LOT-0001 Część nr 1 - mięso Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa w n/w ilościach: Mięso gulaszowe wieprzowe 920 kg, Mięso mielone wieprzowe 2060 kg, Szynka b/k 150 kg, ,Schab wieprzowy b/k 150 kg Część zamówienia: LOT-0002 Część nr 2 - wędliny Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa w n/w ilościach: Kaszanka 3000kg ,Salceson włoski 7100kg,Wątrobianka 6000 kg, Mielonka 6600kg, Kiełbasa mortadela z papryką 11200 kg, Kiełbasa biała parzona 240 kg, Kiełbasa śląska300 kg, Kiełbasa zwyczajna 300 kg, Kiełbasa słoikowa 4600 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa 500 kg, Parówki z cielęciną 100kg, Parówki drobiowe 5120 kg, Kiełbasa drobiowa 300 kg Kiełbasa szynkowa z indyka 300 kg, Szynka kanapkowa 1000 kg, Kiełbasa żywiecka drobiowa 1000 kg, Szynka z kurczaka 600 kg, Kiełbasa serdelowa 300kg, Boczek wędzony 1000kg, Kiełbasa golonkowa 500kg, Smalec czysty 1500kg, Smarowidło 600 kg, Podgardle wędzone 820kg, Salceson ozorowy ciemny 2500kg Kości wędzone 800kg Część zamówienia: LOT-0003 Część nr 3 - drób Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa w n/w ilościach: Kurczak cały 1000 kg, Filet z piersi kurczaka 200kg, Porcja rosołowa 3850 kg, Mięso mielone drobiowe 300 kg Wątróbka z kurczaka 2250 kg, Ćwiartka z kurczaka 2600 kg Część zamówienia: LOT-0004 Część nr 4 - konserwy Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa w n/w ilościach: Pasztet drobiowy 300g 4500kg, Konserwa mięsna typu „Turystyczna” 300 g 3100 kg, Pasztet drobiowy 130 g 700 kg. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15110000, 15112000, 15131000, 15131130 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |