Przetarg 11540232 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH – napoje bezalkoholowe,...
Analizuj | Zamówienie 11540232 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-10-08 |
przedmiot ogłoszenia | DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH – napoje bezalkoholowe, przyprawy, sosy, zupy, kawa, herbata, miód i tłuszczy roślinnych i oleju Przedmiotem zamówienia jest dostawa napojów bezalkoholowych, sosów, zup i przypraw przetworzonych, kawy i herbaty, miodu oraz oleju i tłuszczy roślinnych dla 31 Bazy Lotnictwa Taktycznego.Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i załącznik nr 1 do umowy - opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy. Wykonawca przed podpisaniem umowy przedłoży:Aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP:a)Certyfikat systemu HACCP wdrożonego przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie,lub b)Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP.Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP– Podstawa prawna: art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Część zamówienia: LOT-0001 napoje bezalkoholowe Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i załącznik nr 1 do umowy - opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy Część zamówienia: LOT-0002 sosów, zup i przypraw przetworzonych Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i załącznik nr 1 do umowy - opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy Część zamówienia: LOT-0003 miód Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i załącznik nr 1 do umowy - opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy Część zamówienia: LOT-0004 olej i tłuszcze roślinne Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i załącznik nr 1 do umowy - opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy Część zamówienia: LOT-0005 kawa i herbata Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i załącznik nr 1 do umowy - opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15400000, 15800000, 15860000, 15871200, 15980000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |