Przetarg 12068769 - Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w...
| Analizuj | Zamówienie 12068769 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Tarnowie oraz Oddziału Zewnętrznego w Tarnowie-Mościcach - I półrocze 2026 Część 1: część I – produkty zbożowe ZK Tarnówkasza jęczmienna – 4768 kgkasza manna – 403kgmakaron – 4559kgmąka pszenna –1281 kgmąka ziemniaczana – 14 kgryż – 3691kg Część 2: część II – przyprawy ZK TarnówKoperek suszony 20kgMieszanka warzywna – 119 kgCynamon – 15kgCzosnek granulowany – 32kgKminek – 10 kgLiść laurowy – 23 kgMajeranek – 15kgMusztarda – 332kgOcet winny –160LPapryka czerwona ostra – 45kgPieprz czarny mielony – 54gPrzyprawa do zup (typu maggi) – 1012 LSól – 827kgPrzyprawa typu vegeta –305kgZiele angielskie – 13kgHerbata –348kgPietruszka nać suszona –13 kgchrzan tarty 500g-1000 g w słoiku – 59 kg Część 3: część III – cukier ZK TarnówCukier – 8 193 kg Część 4: Część IV – produkty sojowe ZK TarnówGranulat sojowy – 262kgKotlet sojowy a’la schabowy – 312kgKostka sojowa – 101kgPasztet sojowy –281kg Część 5: Część V – przetwory i miód ZK TarnówDżem – 2600kgMarmolada – 2527kgPowidło – 1608 kgMiód sztuczny płynny – 185kg Część 6: Część VI – syropy, zupy, sosy ZK TarnówSyrop owocowy – 1040l Sos biały – 82kgSos z grzybów leśnych – 132gZupa barszcz biały – 138kgZupa barszcz czerwony - 140kgZupa jarzynowa – 910kgZupa kalafiorowa – 209 kg Zupa krupnik – 392kgZupa pieczarkowa – 158kgZupa porowa – 138kgZupa żurek – 130 kg Część 7: Część VII – przetwory z pomidorów i papryki ZK TarnówKoncentrat pomidorowy 30% - 681kgLeczo pieczarkowe – 529 kg Część 8: część VIII – produkty zbożowe OZ Tarnów-Mościcekasza jęczmienna – 1842 kgkasza manna – 249kgmakaron – 2295kgmąka pszenna –761 kgmąka ziemniaczana – 16 kgryż – 1911kg Część 9: część IX – przyprawy OZ Tarnów-MościceKoperek suszony 6kgMieszanka warzywna – 35 kgCynamon – 7kgCzosnek granulowany – 13kgKminek – 3 kgLiść laurowy – 6 kgMajeranek – 6kgMusztarda – 165 kgOcet winny –61LPapryka czerwona ostra – 15kgPieprz czarny mielony –21 gPrzyprawa do zup (typu maggi) – 429 LSól – 343 kgPrzyprawa typu vegeta –130 kgZiele angielskie – 6kgHerbata –141 kgPietruszka nać suszona –5 kgchrzan tarty 500g-1000 g w słoiku – 45 kg Część 10: część X – cukier OZ Tarnów-MościceCukier – 4253 kg Część 11: Część XI – produkty sojowe OZ Tarnów-MościceGranulat sojowy – 89kgKotlet sojowy a’la schabowy – 142kgKostka sojowa – 78kgPasztet sojowy –96kg Część 12: Część XII – przetwory i miód OZ Tarnów-MościceDżem – 1266kgMarmolada – 1207kgPowidło – 821kgMiód sztuczny płynny – 56kg Część 13: Część XIII – syropy, zupy, sosy OZ Tarnów-MościceSyrop owocowy – 545lSos biały –45kgSos z grzybów leśnych – 55kgZupa barszcz biały – 86kgZupa barszcz czerwony - 73kgZupa jarzynowa – 297kgZupa kalafiorowa – 85 kg Zupa krupnik – 179kgZupa pieczarkowa – 87kgZupa porowa – 91kgZupa żurek –22 kg Część 14: Część XIV – przetwory z pomidorów i papryki OZ Tarnów-MościceKoncentrat pomidorowy 30% - 333kgLeczo pieczarkowe – 195kg Dkw.2232.23.2025.DR |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15800000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |