Przetarg 11851990 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych 1. Przedmiotem...

   
Analizuj Zamówienie 11851990
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-11-03
przedmiot ogłoszenia
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wyrobów z mięsa czerwonego, drobiu i produktów drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych dla 33. Bazy
Lotnictwa Transportowego w Powidzu oraz dla 16. Batalionu Remontu Lotnisk w Jarocinie. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, z zastrzeżeniem, że oferta musi obejmować cały przedmiot zamówienia w ramach wybranego zadania. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na dowolną liczbę zadań, z uwzględnieniem podziału zakresu zamówienia na 8 zadań:Zadanie nr 1: Dostawa mięsa czerwonego do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2A do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3A do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 2: Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2B do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3B do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 3: Dostawa drobiu do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2C do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3C do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 4: Dostawa przetworów drobiowych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2D do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3D do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 5: Dostawa mięsa czerwonego do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2E do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3E do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 6: Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2F do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3F do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 7: Dostawa drobiu do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2G do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3G do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 8: Dostawa przetworów drobiowych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2H do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3H do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”
Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa mięsa czerwonego do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa mięsa czerwonego do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2A do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3A do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0002 Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2B do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3B do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0003 Dostawa drobiu do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa drobiu do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2C do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3C do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0004 Dostawa przetworów drobiowych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa przetworów drobiowych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2D do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3D do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0005 Dostawa mięsa czerwonego do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa mięsa czerwonego do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2E do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3E do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0006 Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2F do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3F do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0007 Dostawa drobiu do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa drobiu do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2G do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3G do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”

Część zamówienia: LOT-0008 Dostawa przetworów drobiowych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa przetworów drobiowych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2H do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3H do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze