Przetarg 11851990 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych 1. Przedmiotem...
| Analizuj | Zamówienie 11851990 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-11-03 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wyrobów z mięsa czerwonego, drobiu i produktów drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych dla 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu oraz dla 16. Batalionu Remontu Lotnisk w Jarocinie. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, z zastrzeżeniem, że oferta musi obejmować cały przedmiot zamówienia w ramach wybranego zadania. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na dowolną liczbę zadań, z uwzględnieniem podziału zakresu zamówienia na 8 zadań:Zadanie nr 1: Dostawa mięsa czerwonego do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2A do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3A do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 2: Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2B do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3B do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 3: Dostawa drobiu do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2C do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3C do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 4: Dostawa przetworów drobiowych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2D do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3D do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 5: Dostawa mięsa czerwonego do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2E do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3E do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 6: Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2F do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3F do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 7: Dostawa drobiu do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2G do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3G do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia”Zadanie nr 8: Dostawa przetworów drobiowych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2H do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3H do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa mięsa czerwonego do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa mięsa czerwonego do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2A do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3A do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0002 Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2B do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3B do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0003 Dostawa drobiu do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa drobiu do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2C do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3C do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0004 Dostawa przetworów drobiowych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu Dostawa przetworów drobiowych do 33. Bazy Lotnictwa Transportowego w Powidzu - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2D do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3D do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0005 Dostawa mięsa czerwonego do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa mięsa czerwonego do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2E do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3E do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0006 Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa wyrobów z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2F do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3F do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0007 Dostawa drobiu do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa drobiu do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2G do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3G do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” Część zamówienia: LOT-0008 Dostawa przetworów drobiowych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie Dostawa przetworów drobiowych do 16. batalionu remontu lotnisk w Jarocinie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik 2H do SWZ – „Formularz cenowy” oraz załącznik 3H do SWZ – „Opis przedmiotu zamówienia” |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15110000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Wielkopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Wielkopolskie |