Przetarg 11866367 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części do...
| Analizuj | Zamówienie 11866367 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-11-04 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części do Szkoły Podstawowej nr 358 im. hetmana Jana Zamoyskiego w Warszawie Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z podział em na części do Szkoły Podstawowej nr 358 im. hetmana Jana Zamoyskiego, przy ul. św. Urszuli Ledóchowskiej 10 w Warszawie, odpowiadających jakościowo szczegółowym normom handlowym (branżowym) i ogólnej normie handlowej określonych w obowiązujących przepisach prawa. Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa świeżych warzyw i owoców Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania jakościowe surowców będących przedmiotem zamówienia zawarte są w Kalkulacji cenowej nr 3A do SWZ – Kalkulacja cenowa dla części nr 1 - Dostawa świeżych warzyw i owoców.Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił na dostarczony przedmiot zamówienia gwarancji jakości. Poprzez „gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczonych do Zamawiającego będzie wynosić co najmniej:1) warzywa i owoce - 5 dni od daty każdej dostawy;2) owoce sezonowe (truskawka, borówka, morela, śliwka) - 2 dni od daty każdej dostawy;3) jaja kurze 21 dni od daty każdej dostawy. Część zamówienia: LOT-0002 Dostawa nabiału oraz art. ogólnospożywczych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania jakościowe surowców będących przedmiotem zamówienia zawarte są w Kalkulacji cenowej - Załączniku nr 3B do SWZ – Kalkulacja cenowa dla części nr 2 - Dostawa nabiału oraz art. ogólnospożywczych.Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił na dostarczony przedmiot zamówienia gwarancji jakości. Poprzez „gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczonych do Zamawiającego będzie wynosić co najmniej:1) świeże mleko – 5 dni od daty każdej dostawy; 2) jogurty, kefir, masło extra, śmietana, maślanka - 14 dni od daty każdej dostawy; 3) masło roślinne, ser twarogowy, ser mozzarella - 14 dni od daty każdej dostawy;4) ser żółty - 1 miesiąc od daty każdej dostawy5) mleko w kartonie - 2 miesiące od daty każdej dostawy6) 2 miesiące od daty każdej dostawy dla artykułów długoterminowych Część zamówienia: LOT-0003 Dostawa ryb i mrożonek Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania jakościowe surowców będących przedmiotem zamówienia zawarte są w Kalkulacji cenowej - Załączniku nr 3C do SWZ – Kalkulacja cenowa dla części nr 3 - Dostawa ryb i mrożonek.Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił na dostarczony przedmiot zamówienia gwarancji jakości. Poprzez „gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczonych do Zamawiającego będzie wynosić co najmniej: 90 dni od daty każdej dostawy. Część zamówienia: LOT-0004 Dostawa mięsa zwierzęcego i wędlin Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania jakościowe surowców będących przedmiotem zamówienia zawarte są w Kalkulacji cenowej - Załączniku nr 3D do SWZ – Kalkulacja cenowa dla części nr 4 - Dostawa mięsa zwierzęcego i wędlin.Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił na dostarczony przedmiot zamówienia gwarancji jakości. Poprzez „gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczonych do Zamawiającego będzie wynosić co najmniej: 5 dni od daty każdej dostawy. Część zamówienia: LOT-0005 Dostawa dań gotowych i produktów garmażeryjnych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania jakościowe surowców będących przedmiotem zamówienia zawarte są w Kalkulacji cenowej - Załączniku nr 3E do SWZ – Kalkulacja cenowa dla części nr 5 - Dostawa dań gotowych i produktów garmażeryjnych.Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił na dostarczony przedmiot zamówienia gwarancji jakości. Poprzez „gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczonych do Zamawiającego będzie wynosić co najmniej: 3 dni od terminu dostawy. Część zamówienia: LOT-0006 Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagania jakościowe surowców będących przedmiotem zamówienia zawarte są w Kalkulacji cenowej - Załączniku nr 3F do SWZ – Kalkulacja cenowa dla części nr 6 - Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił na dostarczony przedmiot zamówienia gwarancji jakości. Poprzez „gwarancję jakości” uznaje się, że termin przydatności do spożycia artykułów dostarczonych do Zamawiającego będzie wynosić co najmniej: 2 dni od daty każdej dostawy. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3210000, 3221000, 3222000, 15100000, 15131120, 15331170, 15500000, 15800000, 15810000, 15812100, 15894200, 15894300, 15896000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |