Zlecenie 11611417 - 1. Przedmiotem zamówienia w każdej części (1-16) jest...
Zamówienie 11611417 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-23 |
przedmiot zlecenia | 1. Przedmiotem zamówienia w każdej części (1-16) jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania cateringu dla ucze stników/czek szkoleń grupowych organizowanych przez Zamawiającego w ramach projektu „Wsparcie instytucji zajmujących się pomocą i integracją społeczną)” na terenie województwa zgodnie z nazwą części, w miejscach wskazanych przez Zamawiającego. 2. Zamówienie będzie realizowane w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 30.06.2027 r. lub do czasu wyczerpania zakresu zamówienia (zakończenie realizacji szkoleń w ramach których uczestnikom/czkom oferowany jest catering przez Zamawiającego), w zależności od tego, które ze wskazanych z wyżej zdarzeń nastąpi jako pierwsze. 3. Zamówienie realizowane będzie zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa oraz zasadami GHP, GMP i systemu HACCP. 4. Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie i dostarczenie cateringu w łącznym maksymalnym wymiarze do 100 osobodni cateringowych (liczba dni szkoleniowych x liczba ucz Powstaje w kontekście projektu FERS.04.13-IP.06-0007/23 - „Wsparcie instytucji zajmujących się pomocą i integracją społeczną” |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy ,usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |