Przetarg 11599376 - 1. Przedmiotem zamówienia realizacja usługi cateringowej w...

   
Analizuj Zamówienie 11599376
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-21
przedmiot ogłoszenia
1. Przedmiotem zamówienia realizacja usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Placówki Wsparcia Dziennego w projekcie pn.: „Centrum Usług Społecznych w Gminie Strz
yżewice”,2. Projekt „Centrum Usług Społecznych w Gminie Strzyżewice” finansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027,3. Przygotowanie posiłków musi być zgodne z uwzględnieniem norm określonych:- w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) zwanej dalej ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (posiłki dostarczane do szkół),- przez Instytut Żywności i Żywienia Dzieci i Młodzieży oraz w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (posiłki dostarczane do szkół),4. Posiłki będą dostarczane do Placówki Wsparcia Dziennego w Strzyżewicach od poniedziałku do piątku w godzinach: obiad dwudaniowy napój między godz. 12.00-15.00 – godziny zostaną doprecyzowane podczas realizacji zamówienia,5. Szacowana ilość planowanych do dostarczenia posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi około 14 400,6. Zamawiający określa minimalny zakres zamówienia jako 75 % zapotrzebowania o którym mowa w pkt 5,7. Zamawiający zastrzega sobie prawo zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczonych posiłków danego dnia wg potrzeb Zamawiającego w zależności od frekwencji uczestników. O liczbie posiłków na każdy kolejny tydzień Wykonawca będzie informowany w każdy piątek do godziny 12:00. Zaoferowana przez Wykonawcę cena za jeden rodzaj posiłku pomimo zwiększenia lub zmniejszenia nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji umowy,8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do bieżącej kontroli realizacji usługi, w tym w szczególności w zakresie zgodności dostarczanych posiłków z niniejszymi wymaganiami (zwłaszcza w przypadku powtarzających się uwag dotyczących jakości),9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagań w zakresie jego realizacji został zawarty w załączniku nr 1a do SWZ – Szczegółowy Opis Przedmiotu zamówienia [SOPZ],10. Wymagania jakościowe odnoszące się do głównych elementów składających się na przedmiot zamówienia zostały określone w opisie przedmiotu zamówienia,11. Charakter przedmiotu zamówienia nie uzasadnia określania wymagań, o których mowa w art. 100 ust 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

PZPCUS/1/2025
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55300000, 55321000, 55322000, 55520000, 55521200
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy ,usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe