Przetarg 11599376 - 1. Przedmiotem zamówienia realizacja usługi cateringowej w...
Analizuj | Zamówienie 11599376 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-21 |
przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia realizacja usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do Placówki Wsparcia Dziennego w projekcie pn.: „Centrum Usług Społecznych w Gminie Strz yżewice”,2. Projekt „Centrum Usług Społecznych w Gminie Strzyżewice” finansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027,3. Przygotowanie posiłków musi być zgodne z uwzględnieniem norm określonych:- w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) zwanej dalej ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (posiłki dostarczane do szkół),- przez Instytut Żywności i Żywienia Dzieci i Młodzieży oraz w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (posiłki dostarczane do szkół),4. Posiłki będą dostarczane do Placówki Wsparcia Dziennego w Strzyżewicach od poniedziałku do piątku w godzinach: obiad dwudaniowy napój między godz. 12.00-15.00 – godziny zostaną doprecyzowane podczas realizacji zamówienia,5. Szacowana ilość planowanych do dostarczenia posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi około 14 400,6. Zamawiający określa minimalny zakres zamówienia jako 75 % zapotrzebowania o którym mowa w pkt 5,7. Zamawiający zastrzega sobie prawo zwiększenia lub zmniejszenia ilości dostarczonych posiłków danego dnia wg potrzeb Zamawiającego w zależności od frekwencji uczestników. O liczbie posiłków na każdy kolejny tydzień Wykonawca będzie informowany w każdy piątek do godziny 12:00. Zaoferowana przez Wykonawcę cena za jeden rodzaj posiłku pomimo zwiększenia lub zmniejszenia nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji umowy,8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do bieżącej kontroli realizacji usługi, w tym w szczególności w zakresie zgodności dostarczanych posiłków z niniejszymi wymaganiami (zwłaszcza w przypadku powtarzających się uwag dotyczących jakości),9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz wymagań w zakresie jego realizacji został zawarty w załączniku nr 1a do SWZ – Szczegółowy Opis Przedmiotu zamówienia [SOPZ],10. Wymagania jakościowe odnoszące się do głównych elementów składających się na przedmiot zamówienia zostały określone w opisie przedmiotu zamówienia,11. Charakter przedmiotu zamówienia nie uzasadnia określania wymagań, o których mowa w art. 100 ust 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. PZPCUS/1/2025 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55300000, 55321000, 55322000, 55520000, 55521200 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy ,usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |