Przetarg 11519574 - 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa,...

   
Analizuj Zamówienie 11519574
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-09-29
przedmiot ogłoszenia
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i tłuszczy z mięsa czerwonego oraz mięsa i wędlin z mięsa drobiowego dla 24 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Giżycku w 2026
r. z podziałem na 2 zadania:Zadanie 1 – mięso czerwone;Zadanie 2 – mięso drobiowe;2. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówienia w ramach opcji, w okresie obowiązywania umowy, poprzez rozszerzenie zamówienia podstawowego o dodatkowe zamówienie opcjonalne, którego przedmiot i maksymalny zakres jest określony w zestawieniach cenowych w tabeli – zamówienie opcjonalne.3. Ilości oraz asortyment zostały ujęte dla każdego zadania oddzielnie w zestawieniach cenowych załącznik 1.1. – 1.2. do SWZ 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia – folder zip załącznik nr 4 – OPZ – zadanie 1, folder zip załącznik nr 5 – OPZ – zadanie 2.5.O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy nie podlegają z postępowania na podstawie art. 108 ust. 1 ustawy Pzp oraz art. 109 ust. 1 pkt 5 i 7-10.6.O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać Wykonawcy, wobec których nie zachodzą przesłanki lub okoliczności wskazane w art. 7 ust. 1 ustawy z 13 kwietnia 2022r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. z 2022 poz. 835). oraz w art. 5k rozporządzenia Rady (UE) nr 833/2014 z 31 lipca 2014r. dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. Urz. UE nr L 229 z 31.07.2014, str. 1) dalej: rozporządzenie 833/2014, w brzmieniu nadanym rozporządzeniem Rady (UE) 2022/576 w sprawie zmiany rozporządzenia (UE) nr 833/2014 dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. Urz. nr L 111 z 8.4.2022 str. 1), dalej: rozporządzenie 2022/576.
Część zamówienia: LOT-0001 zadanie 1 mięso czerwone Dostawa mięsa, wędlin i tłuszczy z mięsa czerwonego

Część zamówienia: LOT-0002 zadanie 2 mięso drobiowe dostawa mięsa i wędlin drobiowych
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze