Przetarg 11552270 - Przedmiotem zamówienia jest: SPRZEDAŻ WRAZ Z DOSTAWĄ...
Analizuj | Zamówienie 11552270 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-10-14 |
przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia jest: SPRZEDAŻ WRAZ Z DOSTAWĄ MIĘSA I WĘDLIN. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera formularz oferty zał. nr 2 do SWZ. Zamówienie nie jest podzielone na częśc i. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji jakości zdrowotnej i trwałości dostarczonej żywności do daty minimalnej trwałości lub terminu przydatności do spożycia określonych na czytelnych etykietach. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia dobrej jakości, świeży, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz normami, a także wymogami sanitarnymi. Towary , które są przedmiotem umowy będą pochodziły z miejsc objętych stałym nadzorem sanitarnym. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania obowiązujących warunków higienicznych, sanitarnych, przy produkcji, przechowywaniu i dostawie towaru, za co ponosi pełną odpowiedzialność. Wykonawca oświadcza (jeśli jest producentem), ze w zakładzie produkcja przebiega zgodnie z systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej (Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia). Część zamówienia: LOT-0001 Sprzedaż wraz z dostawą mięsa i wędlin. Przedmiotem zamówienia jest: SPRZEDAŻ WRAZ Z DOSTAWĄ MIĘSA I WĘDLIN. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera formularz oferty zał. nr 2 do SWZ. Zamówienie nie jest podzielone na części. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji jakości zdrowotnej i trwałości dostarczonej żywności do daty minimalnej trwałości lub terminu przydatności do spożycia określonych na czytelnych etykietach. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia dobrej jakości, świeży, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz normami, a także wymogami sanitarnymi. Towary , które są przedmiotem umowy będą pochodziły z miejsc objętych stałym nadzorem sanitarnym. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania obowiązujących warunków higienicznych, sanitarnych, przy produkcji, przechowywaniu i dostawie towaru, za co ponosi pełną odpowiedzialność. Wykonawca oświadcza (jeśli jest producentem), ze w zakładzie produkcja przebiega zgodnie z systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej (Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia). |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |