Przetarg 12158644 - 1. Przedmiot zamówienia1. Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Zamówienie 12158644
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-24
przedmiot ogłoszenia
1. Przedmiot zamówienia1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa przygotowania i wydawania posiłków uczniom Powiatowego Zespołu Placówek - Szkoły Mistrzostwa Sportowego Szczyrk im. P
olskich Olimpijczyków z siedzibą w Buczkowicach, przez 7 dni w tygodniu.2. Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowywania posiłków w pomieszczeniach kuchni w siedzibie Zamawiającego. Pomieszczenia kuchenne zostaną udostępnione Wykonawcy na podstawie umowy najmu. Projektowane postanowienia umowy najmu stanowią Załącznik nr 5 do SWZ.3. Przedmiot zamówienia obejmuje:­ przygotowanie i wydanie czterech posiłków dziennie – śniadania, obiadu, deseru oraz kolacji - dla uczniów przebywających w internacie,­ przygotowanie i wydanie obiadu oraz deseru - dla uczniów dochodzących4. Przeciętna ilość osób korzystających z całodziennych posiłków:­ średnio 50 uczniów przebywających w internacie ­ oraz 38 uczniów dochodzących/dojeżdżających.5. Przewidywana ilość posiłków:­ 5 096 śniadań­ 8 821 obiadów i deserów­ 4 321 kolacji6. Zamawiający zastrzega, iż ilość posiłków podana wyżej jest liczbą szacowaną na dzień ogłoszenia o zamówieniu publicznym i w trakcie roku szkolnego może ulec zmianie – zwiększeniu lub zmniejszeniu. Ilość posiłków uzależniona będzie od informacji przekazanej na podstawie list uczniów Powiatowego Zespołu Placówek – Szkoła Mistrzostwa Sportowego Szczyrk im. Polskich Olimpijczyków z siedzibą w Buczkowicach, które Zamawiający dostarczy wykonawcy.7. Zamawiający zastrzega, że wsad do kotła liczony średnio dziennie w miesiącu nie może być niższy niż 56,00 zł brutto.8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 4 do SWZ.9. Szczegóły realizacji zamówienia określają projektowane postanowienia umowy – Załącznik nr 3 do SWZ.2. Ogólne informacje dotyczące najmu urządzeń kuchennych1. Z Wykonawcą zostanie podpisana umowa najmu urządzeń kuchennych na kwotę 1 200,00 zł netto miesięcznie należny podatek VAT, zgodnie z Uchwałą Nr 484/2025 Zarządu Powiatu w Bielsku-Białej z dnia 24.11.2025r.2. Wykonawca będzie miał do dyspozycji urządzenia kuchenne wymienione w projektowanych postanowieniach umowy najmu urządzeń (Załącznik nr 5 do SWZ).3. Wykonawca jest zobowiązany do posiadania własnego drobnego sprzętu kuchennego do realizacji usługi.4. Wykonawca będzie zobowiązany do regulowania należności z tytułu zużytej energii elektrycznej, gazu oraz ryczałt za wodę i ścieki zgodnie z postanowieniami projektu umowy.5. Odpowiedzialność za stan sanitarno - epidemiologiczny użytkowanych pomieszczeń kuchni ponosi Wykonawca.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy ,usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się