Wyniki przetargu na: Nazwa: Świadczenie usług cateringowych: przygotowanie i...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40914956
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-09
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 86 936,40 PLN
temat Nazwa: Świadczenie usług cateringowych: przygotowanie i dostarczenie posiłków wraz z wniesieniem do pomieszczeń na parterze...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40912011 2025-10-08 PPHU MAGDALENA WYPYCH Nazwa: Usługa przygotowywania obiadów (cateringu) wraz z dostawą dla...
40911966 2025-10-08 SUN&MORE SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: „Organizacja Szkoleń oraz gry edukacyjnej w formie LARP” Opis: 1....
40916356 2025-10-10 ANNA ROGÓŻ FUH ZIELONY SMOK Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi cateringowej podczas...
40918066 2025-10-13 FIRMA USŁUGOWO-CATTERINGOWA MELODIA PAWEŁ BURY Część nr: 1 Nazwa: Zadanie nr 1 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu –...
40918191 2025-10-13 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie usługi...
40918325 2025-10-13 EKOLOGIA ROZWÓJ AKTYWNOŚĆ ERA Nazwa: Świadczenie usług cateringowych na rzecz Zamawiającego - usługa...
40918940 2025-10-13 JK GASTRO KRZYSZTOF SARNA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu –...
40923153 2025-10-15 UCZELNIA KORCZAKA-AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownik socjalny o...
40927101 2025-10-16 FUH SŁAWOMIR LARA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: część III - świadczenie usług cateringowych dla dzieci...
40930412 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...