Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: Zadanie nr 1: usługa (catering i...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40950674
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-11-04
branża Gastronomia, catering Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo
kody CPV 55320000, 55520000, 70220000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 9 800,00 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: Zadanie nr 1: usługa (catering i sale) w Sycowie
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe , hotelarstwo

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40948143 2025-11-03 UPHOTEL SP. Z O.O. Nazwa: • Przedmiotem zamówienia jest organizacja spotkania...
40948443 2025-11-03 M CONCEPT MONIKA DEWERENDA-BIEDROŃ Część nr: 1 Nazwa: Organizacja noclegu i wyżywienia na dwudniowej konferencji...
40950022 2025-11-03 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Organizacja noclegu i wyżywienia na dwudniowej konferencji...
40947427 2025-11-03 CREATIVEHARDER SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: „Organizacja konferencji Digital Skills Summit” Opis: 1....
40950690 2025-11-04 KRASICKI HOTEL RESORT & SPA Część nr: 1 Nazwa: Usługa hotelowa dla uczestników warsztatów 13-14.11.2025 r....
40950751 2025-11-04 MAŁOPOLSKIE CENTRUM PROFILAKTYKI SEBASTIAN CIENKOSZ Nazwa: Organizacja oraz obsługa logistyczna szkolenia wyjazdowego dla...
40951993 2025-11-04 SILVER-BIRD EVENTS NATALIA GOŁĄB CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Usługa gastronomiczna dla 20 uczestników warsztatów w dniu...
40950249 2025-11-04 OŚRODEK SZKOLENIA, KONSULTACJI I DORADZTWA OCHRONY PRACY MARIUSZ KRZYŻAŃSKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie w terminie wskazanym przez...
40951583 2025-11-04 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 13 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest usługa w zakresie wynajmu pokoi...
40951208 2025-11-05 TRZCIŃSKI WOJCIECH HOTEL KUŹNIA NAPOLEOŃSKA Nazwa: Tytuł: Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej w...