Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie i...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40876339
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-11
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie i dostarczenie posiłków: zupa - w ramach art. 106a. [Gorący posiłek w szkole]...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40884767 2025-09-17 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2: Usługa organizacji i przeprowadzenia jednodniowych...
40890039 2025-09-22 FH ANIA ANNA GNATKOWSKA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi żywienia dzieci i...
40892099 2025-09-23 SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA SEKRET SMAKU Nazwa: 1. Przedmiotem umowy jest przygotowywanie oraz dostarczanie posiłków dla...
40892132 2025-09-23 AM CREATIVE LIFE ANNA FILIPCZYK Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w postaci...
40894109 2025-09-24 PHU PRESTO GRZEGORZ SOŁODUCHA Nazwa: Usługa cateringu-przygotowanie i dowóz posiłku do Szkoły Podstawowej i...
40894929 2025-09-25 IGUANA CATERING S.C. Nazwa: Przygotowanie i wydanie posiłków w placówkach oświatowych w gminie...
40896115 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie gorących...
40901841 2025-09-30 SPOŁEM WARSZAWSKA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW ŻOLIBORZ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług - przygotowania i...
40901511 2025-09-30 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Przygotowanie i dostarczenie posiłków...
40905151 2025-10-02 PIOTR MATYSIAK EL-TRANS CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Część 4 - Szkolenia Opis: Zapewnienie zgodnie z...