Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40890039
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-22
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55524000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 170 640,00 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi żywienia dzieci i młodzieży w Szkole Podstawowej im. H. Sienkiewicza,...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40889710 2025-09-22 STANISŁAW MUCHA-SŁOMSKI FPH PODZAMCZE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie: a) usługi żywienia dzieci i...
40892112 2025-09-23 NAPRZÓD CATERING SP. Z O.O. Nazwa: „Usługa gastronomiczna w Domu Pomocy Społecznej „SENIOR” im. Jana...
40902511 2025-09-30 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna realizacja w...
40907470 2025-10-03 BAR RODZINNY KRYSTIAN TOPÓR Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających...
40908070 2025-10-03 MMAK SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostawa i...
40909328 2025-10-06 POWIATOWY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W JANOWIE LUBELSKIM Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowe świadczenie usług żywienia...
40913707 2025-10-09 QLTURA CLUB MIROSŁAWA KONFEDERAK Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: ZADANIE 1 - KOŚCIERZYNA Opis: Przedmiotem zamówienia...
40915505 2025-10-09 PAULIS-CATERING JOANNA PAULI CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: część 3 postępowania – świadczenie usług przygotowywania i...
40914768 2025-10-09 TRAITEUR LA PLAZA PMG-NOUVELLE GENERATION Nazwa: Zapewnienia cateringu oraz kompleksowej obsługi cateringowej podczas...
40916551 2025-10-10 BISTRO NA PIĘTRZE ANNA KRAWCZYK Nazwa: 4.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - przygotowanie i...