Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40884394
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-17
branża Gastronomia, catering Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża konferencje
kody CPV 55100000, 55110000, 55120000, 55130000, 55300000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa hotelarsko-gastronomiczna wraz z wynajęciem sal konferencyjnych podczas...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40882319 2025-09-16 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Usługi hotelarski i cateringowe dla 80 osób podczas warsztatów pt."...
40886894 2025-09-18 NEO-VINCI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II dotyczy kompleksowej organizacji i obsługi dwóch...
40885137 2025-09-18 EUROPEAN SECURITY ACADEMY SP. Z O.O. SP.K. Nazwa: Tytuł: Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla...
40885164 2025-09-18 CRISTAL TRAVELNET SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: Kompleksowa organizacja trzydniowego krajowego wyjazdu studyjnego...
40884938 2025-09-18 SABI SABINA STANKEVIC Nazwa: Tytuł: Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla...
40902511 2025-09-30 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna realizacja w...
40904984 2025-10-01 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3 – usługa konferencyjna w Przemyślu/w okolicach...
40905794 2025-10-02 ARCHE S.A. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na świadczeniu usług...
40909371 2025-10-06 RESTAURACJA KONFITURA IRENEUSZ STACHACZYŃSKI Nazwa: Świadczenie usługi restauracyjnej (kolacja) podczas spotkania grupy...
40913704 2025-10-08 BIZNESOWE CENTRUM INNOWACJI SPOŁECZNEJ SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część IV – Usługa gastronomiczna dla uczestników projektu...