Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40902511
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-30
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55300000, 55320000, 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna realizacja w ramach umowy ramowej usług cateringowych podczas...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40901735 2025-09-30 AMBER BALTIC SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn. „Świadczenie usług hotelarskich,...
40905127 2025-10-02 MAŁOPOLSKIE CENTRUM PROFILAKTYKI SEBASTIAN CIENKOSZ CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6 - Organizacja i realizacja dwudniowego szkolenia...
40910876 2025-10-07 CENTRUM MEDYCZNE MEDYK SP. Z O.O. S.K. Nazwa: Świadczenie usługi noclegowej wraz z uroczystą kolacją w dniu 24.09.2025...
40910927 2025-10-07 ALMATUR OPOLE SP. Z O.O. Nazwa: Kompleksowa organizacja szkolenia z krajowym wyjazdem studyjnym na...
40913476 2025-10-08 P.PHU TOMEK TOMASZ TOMCZAK CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Cz. 4 - przygotowanie posiłków i ich dostarczenie do Szkoły...
40913704 2025-10-08 BIZNESOWE CENTRUM INNOWACJI SPOŁECZNEJ SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część IV – Usługa gastronomiczna dla uczestników projektu...
40912564 2025-10-08 KUCHNIA I CATERING :DOBRY SMAK ADRIANA PAWNUK Część nr: 1 Nazwa: Cz. 1 – przygotowanie posiłków i ich dostarczanie do Szkoły...
40918406 2025-10-13 EVMONT TOMASZ KOWAL Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest: przygotowywanie i dostarczanie w naczyniach...
40923333 2025-10-16 UPHOTEL SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelarsko - gastronomiczna na...
40929337 2025-10-16 FILMAR SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Część 3- Zakup usługi hotelarskiej i gastronomicznej...