Wyniki przetargu na: Nazwa: 5.1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40898445
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-26
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne usługi cateringowe
kody CPV 55300000, 55320000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 66 441,60 PLN
temat Nazwa: 5.1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40898186 2025-09-26 KRZYSZTOF KASPRZYK Część nr: 1 Nazwa: 4.2.1 Część I zamówienia obejmuje zakwaterowanie wraz ze...
40902069 2025-09-30 OREGANO S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowywania i dostarczania posiłków...
40903568 2025-10-01 M CONCEPT MONIKA DEWERENDA-BIEDROŃ Nazwa: 1) Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelarskiej i...
40903770 2025-10-01 PHU GRZEGORZ KAWIORSKI Nazwa: 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla...
40907876 2025-10-03 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Cześć 9: ZADANIE 9 Usługi noclegowa ze śniadaniem dla...
40917122 2025-10-10 ETURIA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Warsztatów dla instalatorów OZE w Centrum Eko –...
40917184 2025-10-13 OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LIMBA PIOTR RZADKOSZ SP.K. Nazwa: Tytuł: Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla...
40920340 2025-10-14 GRUPA ZARZĄDZAJĄCA POMERANIA S.A. Część nr: 1 Nazwa: „Przeprowadzenie usługi hotelowej z wyżywieniem”
40921683 2025-10-15 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem niniejszego postępowania jest Świadczenie sukcesywnych usług...
40930761 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...