Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40930560
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-21
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55320000, 55321000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 1 355,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Uniwersytet...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40823785 2025-07-30 BIURO PROJEKTÓW EURO PROJEKT PRZEMYSŁAW GÓRNY CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Świadczenie usług żywieniowych polegających na przygotowaniu...
40820240 2025-07-31 FOOD AND MEDIA IRYNA JEZIOR Nazwa: Catering dla uczestników, trenerów, facylitatorów i koordynatorów...
40845161 2025-08-20 WSZYSTKO ZE SMAKIEM S.C. WIKTOR JEZIORKSI, MAREK ŻEBROWSKI Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług...
40927440 2025-10-20 JOLANTA FORNOWSKA-KARCZMA W MIŁOSNEJ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na...
40927567 2025-10-20 JADALNIA KAMILA KULASEK Część nr: 1 Nazwa: CZĘŚĆ 1 - drugie śniadanie i podwieczorek Dostarczenie...
40929614 2025-10-20 JADALNIA KAMILA KULASEK CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: CZĘŚĆ 2 - dwudaniowy obiad plus deser Dostarczenie gotowych...
40930412 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...
40930378 2025-10-21 HASS WASILUK SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z...
40930761 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...