Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem umowy jest przygotowywanie oraz...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40892136
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-23
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55524000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 323 935,08 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem umowy jest przygotowywanie oraz dostarczanie posiłków dla uczniów Szkoła Podstawowa Nr 1 im. ks. prof....
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40893776 2025-09-24 FIRMA GASTRONOMICZNA ADAMSKI JACEK ADAMSKI Nazwa: Przedmiotem umowy jest wydawanie pełnego obiadu w stołówkach szkół...
40896115 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie gorących...
40901549 2025-09-30 DAR-POL DARIUSZ LUDWICZAK Nazwa: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na...
40902511 2025-09-30 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna realizacja w...
40905150 2025-10-02 PIOTR MATYSIAK EL-TRANS CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Część 3 - Pośrednictwo pracy Opis: Przeprowadzenie...
40905571 2025-10-02 EKO PLANET KAMIL NADULSKI Nazwa: wybór wykonawcy na świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szkoły...
40909365 2025-10-06 SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA DZIEŃ DOBRY! Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników spotkania Inspektorów...
40927399 2025-10-20 IMPEL CATERING SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług żywienia pacjentów...
40933903 2025-10-23 CREATIVE FLAVORS & CO SP. Z 0. 0. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz...
40938983 2025-10-27 PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ POD FIRMĄ: MARCHEWKA BISTRO MAGDALENA DUTKA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach...