Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4 – Przyprawy 1 Granulat...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40892950
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-23
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 53 201,25 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4 – Przyprawy 1 Granulat sojowy Dostawy sukcesywne po około 200 kg. Termin przydatności do spożycia nie...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40890404 2025-09-22 PIEKARNICTWO-CUKIERNICTWO HENRYK TROSKA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
40893405 2025-09-23 FH RAFAŁ WIERZBICKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – „Owoce, warzywa, kiszonki”
40892620 2025-09-23 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4, sukcesywna dostawa nabiału. Szczegółowy opis,...
40894636 2025-09-24 PRODUKCJA I SPRZEDAŻ WARZYW I OWOCÓW-MARCIN DUSZYŃSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1) Ziemniaki jadalne, niezzieleniałe, czyste, suche, bez...
40894280 2025-09-24 ZUMAX KRZYSZTOF MOLKA Część nr: 1 Nazwa: 1) Buraki ćwikłowe, świeże bez liści, bez oznak gnicia,...
40896988 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
40897683 2025-09-25 AGA II STANISŁAW STANOSZ, DOROTA STANOSZ CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pozostałych...
40897793 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: Masło extra Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40896940 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU Część nr: 2 Nazwa: Tytuł: Jogurty Dobry posiłek Opis: Przedmiotem zamówienia...
40897740 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 14 NAZWA: Tytuł: 14.Przyprawy II Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...