Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – „Owoce, warzywa,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40893405
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-23
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15300000, 15310000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 70 712,25 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 – „Owoce, warzywa, kiszonki”
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40890406 2025-09-22 ULTRAFOOD JAROSŁAW PAWLIŃSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych
40891148 2025-09-23 PIB SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Pakiet nr 2 - Drób Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40892948 2025-09-23 FH JARO JAROSŁAW LORKE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2 – Przetwory i warzywa sypkie 1 Dżem owocowy Dostawy...
40892598 2025-09-23 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - „DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZARSKICH”
40892680 2025-09-23 ARTJAN ARTUR I JANUSZ GIBAS S.C. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 – „DOSTAWY ŚWIEŻYCH OWOCÓW I WARZYW”
40893094 2025-09-24 PHU SYGMA SŁAWOMIR SYGUŁA CZĘŚĆ NR: 12 NAZWA: Tytuł: Kapusta i ogórki kiszone Opis: Przedmiotem...
40894642 2025-09-24 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE KŁOS-POL S.C., MAŁGORZATA FILIPOWICZ, JÓZEF FILIPOWICZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne (według zamówień)...
40897785 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Tytuł: Jogurty Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa...
40897788 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: Ser żółty, ser topiony Opis: Przedmiotem zamówienia...
40897793 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: Masło extra Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...