Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III - wędliny wieprzowe: 1...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41007921
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15130000, 15131100, 15131130, 15131134
typ ogłoszenia dostawy
wartość 81 528,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III - wędliny wieprzowe: 1 kiełbasa parówkowa wieprzowa - 600 kg 2 parówki wieprzowe 600 kg 3 mortadela...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41004360 2025-12-09 ANIR SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa , w rozumieniu art. 4 pkt 28 uPzp...
41005970 2025-12-09 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część nr 3 – dostawa mrożonek 1.Przedmiotem zamówienia jest...
41005972 2025-12-09 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część nr 5 – dostawa jaj konsumpcyjnych 1.Przedmiotem...
41007912 2025-12-10 KONSHURT M. KASPRZYK SP.K. CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: CZEŚĆ NR 11 – KONSERWY RYBNE - dostawa do OZ Sieraków...
41008033 2025-12-10 FH GRACJA JOLANTA ZDUNEK CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: CZEŚĆ NR 5 – PRZYPRAWY, ZUPY I SOSY - dostawa do ZK w...
41006613 2025-12-10 PROFOOD SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów głęboko...
41006429 2025-12-10 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: sukcesywne dostawy mrożonek do jednostki CUL w Juracie
41008095 2025-12-11 BISSA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Tytuł: Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych Opis:...
41009311 2025-12-11 EDAM EDWARD GROMIAK Część nr: 1 Nazwa: Część I - jaja świeże konsumpcyjne Przedmiotem zamówienia...
41009746 2025-12-12 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU Nazwa: Tytuł: Zad. 1 – Nabiał Opis: 3.3. Wymagania Zamawiającego dotyczące...