Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: CZEŚĆ NR 4 – PRODUKTY RYBNE -...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41007905
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15220000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 2 005,50 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: CZEŚĆ NR 4 – PRODUKTY RYBNE - dostawa do ZK w Kluczborku: 1. Tusza z dorsza dop. 10% glazury , opak. do 25 kg...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41005974 2025-12-09 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część nr 7 – dostawa ryb 1.Przedmiotem zamówienia jest...
41005440 2025-12-09 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Dostawa artykułów ogólnospożywczych. Szczegółowy opis...
41005439 2025-12-09 PHU PRIMA BĄK SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek. Szczegółowy opis...
41003350 2025-12-09 WĘDZONKA SP. Z O.O. SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Część 2 Dostawa wędlin z mięsa czerwonego i tłuszczy...
41007809 2025-12-10 PIEKARNIA-CUKIERNIA R DANIEL NOWICKI CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Pieczywo i wyroby ciastkarskie
41007959 2025-12-10 PPHU SAUERKRAUT SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1. Część III zamówienia – ziemniaki i warzywa (Glewice). 2....
41007911 2025-12-10 HEALTHY FOOD MD SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: CZEŚĆ NR 10 – PRODUKTY RYBNE - dostawa do OZ Sieraków...
41008036 2025-12-10 GREEK TRADE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: CZEŚĆ NR 8 – CUKIER -dostawa do OZ Sieraków Śląski:
41008147 2025-12-11 HANDEL HURTOWY WARZYWAMI I OWOCAMI GREEN GARDEN GRZEGORZ PRZYBYSZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: 2-zadanie nr 2 – dostawa owoców gr. IZAKUP ZIEMNIAKÓW...
41007350 2025-12-11 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA Nazwa: Tytuł: Dostawa mleka i przetworów mleczarskich Opis: 1. Przedmiotem...