Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: CZĘŚĆ 2 - dwudaniowy obiad plus...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40929614
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-20
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 15894220, 55321000, 55520000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 105 300,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: CZĘŚĆ 2 - dwudaniowy obiad plus deser Dostarczenie gotowych posiłków obejmujących dwudaniowy obiad plus deser...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40811646 2025-07-16 FIRMA GASTRONOMICZNA DR DANUTA ROGOWSKA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający...
40810035 2025-07-24 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Część 1: Usługi cateringowe na potrzeby szkoleń: a. catering...
40849490 2025-08-25 CATERMED SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Pakiet 1 - Usługa przygotowywania i dostarczania posiłków do...
40927567 2025-10-20 JADALNIA KAMILA KULASEK Część nr: 1 Nazwa: CZĘŚĆ 1 - drugie śniadanie i podwieczorek Dostarczenie...
40927440 2025-10-20 JOLANTA FORNOWSKA-KARCZMA W MIŁOSNEJ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na...
40930378 2025-10-21 HASS WASILUK SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z...
40930412 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...
40930761 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...
40930560 2025-10-21 MICHAŁ BASZAK SUSHI & PIZZA HOUSE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...