Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Świadczenie usług w zakresie...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40868637
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-09-05
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55321000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40868646 2025-09-05 NIE OPUBLIKOWANO CZĘŚĆ NR: 19 NAZWA: Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób...
40872800 2025-09-09 WISHER ENTERPRISE SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Część I: Usługa hotelarska dla 150 osób we Wrocławiu lub w...
40884146 2025-09-17 URSZULA WYSZYŃSKA WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ BISTRO CHOCHELKA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu świadczona w związku z...
40890609 2025-09-22 PHU ANFRA S.C. FLAK FRANCISZEK OLAK ANNA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Wynajem sali wraz z usługą cateringową w powiecie opolskim
40890608 2025-09-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Wynajem sali wraz z usługą cateringową w powiecie...
40897862 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Usługa kompleksowego zorganizowania 3-dniowych warsztatów w...
40894862 2025-09-25 CATERING ZIELONA KUCHNIA SP. Z O.O. Nazwa: Przygotowanie i wydanie posiłków w placówkach oświatowych w gminie...
40898445 2025-09-26 ŁUKASZ ŻUCHOWSKI KA-WI Nazwa: 5.1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie...
40909193 2025-10-06 GRUPA OBIEŻYŚWIAT S.C. GRZEGORZ SUCHORA, MARIUSZ KMIECIK Część nr: 1 Nazwa: Część I- Usługa cateringu dla Sano na wydarzeniu „KIDS...
40911966 2025-10-08 SUN&MORE SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: „Organizacja Szkoleń oraz gry edukacyjnej w formie LARP” Opis: 1....