Wyniki przetargu na: Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40859071
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-29
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15861000, 15863000, 15870000, 15871000, 15872100, 15872200, 15872300, 15872400, 15890000, 15891000, 15893100, 15899000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 19 756,35 PLN
temat Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: przyprawy do Zakładu Karnego w Jaśle, Warzyce 467,...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40857413 2025-08-28 WARZYWNIAK SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa produktów...
40860330 2025-08-29 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Sukcesywne dostawy ryb dla OSiW w Radomiu
40861892 2025-08-29 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40858860 2025-08-29 HANDEL HURTOWY DARIUSZ ŁUKASIEWICZ Nazwa: Sukcesywna dostawa warzyw i owoców w II półroczu 2025 r. na potrzeby...
40859566 2025-08-29 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów...
40860341 2025-08-29 FIRMA HANDLOWO-TRANSPORTOWA SYLWIA SYLWIA BYSTRA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Sukcesywna dostawa warzyw i owoców w II półroczu 2025 r. na...
40860432 2025-08-29 HURTOWNIA SAWA MARCIN BUDŻAK CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III – Dostawa nabiału Wyroby powinny charakteryzować...
40860394 2025-08-29 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Mięso wieprzowe i tłuszcz zwierzęcy: - łopatka wieprzowa bez...
40862583 2025-09-01 ART-MARK USŁUGI MARKETINGOWE KLUZIAK ARTUR CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Nazwa zamówienia: warzywa i owoce świeże, kiszonki, Główny...
40860620 2025-09-01 MARKET REMA A. KAMIŃSKA, M. KAWULOK SP.K. Część nr: 1 Nazwa: MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. CZ 1 , 2 Barwa mięsa świeżego powinna...